News CCI Brasov

Sesiune:Oportunități de cooperare și networking

(0 voturi)
Sesiune:Oportunități de cooperare și networking

Activați în sectorul IT&C și Industrii Creative? Vă invităm să participați în data de 10 noiembrie 2015 la o sesiune de informare și networking. 

Clusterul pentru Inovare și Tehnologie ALT Brașov, alături de Camera de Comerț și Industrie Brașov – Centrul Enterprise Europe Network și Agenția Metropolitană Brașov – AMB, organizează marti, 10 noiembrie 2015, sesiunea de informare cu tema „ Oportunități de cooperare și networking, provocări privind sectorul IT&C SI INDUSTRII CREATIVE.
Întâlnirea are loc la sediul AMB din cadrul Primariei Brașov – (Bulevardul Eroilor nr. 8), de la ora 15:00.

Scopul evenimentului este acela de a strânge în același spațiu reprezentanți ai mediului de business, în special din IT și sectoarele industriilor creative în vederea informării publicului cu privire la oportunitățile de dezvoltare a propriilor afaceri. Mai mult, cei prezenți la întâlnire urmăresc să transmită informații pertinente despre ecosistemul de dezvoltare brașovean și atragerea de oameni cu inițiativă, dornici să dezvolte produse și servicii competitive.

AGENDA ÎNTÂLNIRII

15:00 Înregistrare participanți
15:15 Oportunități de networking și stagii de schimb de experiență în UE
Prin programele și actiunile AMB se susține durabilitatea dezoltării comunităților locale. Se prezintă în acest sens oportunități de networking și stagii de schimb de experiență între antreprenori la nivelul Uniunii Europene oferite prin programul Erasmus pentru tineri antreprenori.
15:30 Membrii Alt Brasov sustin initiativele locale
Susținerea înființării de noi companii în sectorul industriilor creative reprezintă o prioritate pentru Cluster, motiv pentru care membri cu experiență, alături de specialiști în coaching se mobilizează să împărtășească din experiența lor către fondatorii de startup-uri.
15:45 Servicii de sprijin pentru afaceri si inovare prin Enterprise Europe Network
Servicii gratuite pentru Dezvoltarea afacerii/tehnologiei firmei dvs., prin legăturile rețelei Enterprise Europe, localizarea colaboratorilor internaționali și stabilirea acordurilor de cooperare și participarea la târguri și expoziții internaționale.
16:00 Networking & coffee break
Evenimentul are și o componentă importantă de networking și dialog, totul pentru a oferi ocazia participanților să își dezvolte rețeaua de contacte, să discute cu vorbitorii prezenți, dar și să cunoască potențiali parteneri de afaceri.

Participarea la eveniment este gratuita în baza înregistrării pe e-mail:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .


Confirmarea  participării până cel tarziu luni, 9 noiembrie 2015.