News CCI Brasov

Seminar: Fluent în finanțe

(0 voturi)
Seminar: Fluent în finanțe

“Fluent în Finanțe 2.0”- eveniment ce își propune să aducă piețele financiare și de capital mai aproape de cei care își doresc să afle mai multe despre bursă și investiții, pe cont propriu! 

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov și Bursa de Valori București organizează joi, 10 decembrie 2015, începând cu ora 17.00, în Sala de Conferințe a CCI Brașov aflată la etajul I, seminarul:
“Fluent în Finanțe”.

“Fluent în Finanțe” a fost lansat recent de Bursa de Valori București (BVB) și își propune să contribuie la dezvoltarea personală și profesională a angajaților companiilor din România, precum și să crească gradul de informare în ceea ce privește administrarea finanțelor personale. Prin “Fluent în Finanțe 2.0”, BVB își propune să aducă piețele financiare și de capital mai aproape de cei care își doresc să afle mai multe despre bursă și investiții, pe cont propriu.

Totodata, acest seminar face parte din programul demarat de Bursa de Valori București pentru creșterea gradului culturii financiare a românilor, care este la cel mai redus nivel din Uniunea Europeana.

După cum transmite și motto-ul Bursei de Valori București, “Bursa e Pentru Oameni”, seminarul Fluent în Finanțe se adresează tuturor celor care doresc să-și administreze mai bine economiile și să investească pe piața de capital. 

Pentru o bună organizare a evenimentului, vă rugăm să aveţi amabilitatea de a ne transmite confirmările de participare în scris până în data de 9 decembrie 2015.

Participarea este gratuita

Relaţii suplimentare:
Mihai Bolonyi, Direcţia Relatii, tel. 0268/547072, fax 0268/547086, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .
Stefan Musgociu, Specialist Relatii Publice, Bursa de Valori Bucuresti. Mobil: 0730.255.030, email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Speakeri:
Ileana Botez, Șef Departament Admitere la Tranzacționare, Bursa de Valori București
Ileana este unul dintre pionierii pietei de capital din Romania avand o experienta in acest domeniu de peste 22 ani. A lucrat la BNR din 1993, unde a facut parte din echipa care a fondat viitoarea Bursa de Valori Bucuresti si din 1995 lucreaza in aceasta institutie. Are o bogata experienta in domeniul corporate affairs indeplinind calitatea de secretar general al companiei, coordonand ca si director activitatea de admitere la tranzactionare a companiilor la BVB, a intermediarilor la tranzactionare, marketing, comunicare si relatii internationale. Are o experienta semnificativa ca lector inca din 1995 coordonand mult timp cursurile specializate organizate de BVB pentru intermediari. A absolvit ASE, Facultatea de Finante si Banci, precum si Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative a UCDC. Detine un MBA in Finante, iar in prezent urmeaza cursurile de master in Drept European si International. Activitatea curenta este dedicata coordonarii admiterii la tranzactionare, proiectelor Fluent in Finante si Guvernanta Corporativa.


Lucian Isac, Director General, Estinvest
Lucian Isac este reprezentantul Estinvest, una dintre cele mai active case de brokeraj pentru clienti individuali, avand pe langa partea de on-line trading si o ampla retea teritoriala.
Lucian a dobandit de-a lungul timpului o vasta experienta profesionala, atat in calitate de conducator al ESTINVEST, cat mai ales datorita pozitiilor ocupate in conducerea diverselor institutii ale pietei de capital. Astfel, in decursul timpului o detinut functii de Presedinte CA in cadrul Fondului de Compensare a Investitorilor, membru CA la Depozitarul Central, precum si de membru in Consiliul Bursei.

Eusebiu Burcas, BurCASH
Eusebiu Burcas este cel mai apreciat trainer si coach de finante personale din Romania si fondatorul primului program independent de educatie financiara – BurCASH.
In timpul facultatii a lansat prima afacere, iar dupa absolvire a activat ca si broker pe piata de capital, apoi in domeniul vanzarilor, ajungand in scurt timp director de vanzari.
Din 1998 a inceput sa practice “sporturi extreme“ pentru vremea aceea – consultanta de management si vanzari. Din 2001 a inceput sa faca si training. Investeste pe piata de capital, afaceri online si imobiliare.
Eusebiu are o certificare internațională în consultanta de management (CMC) si este cunoscut pe piata drept un expert in domeniul financiar.
“Misiunea mea este sa invat romanii sa-si gestioneze eficient banii si sa vanda profesionist. Cred ca asa vom vedea mai mult zambet si buna dispozitie in jurul nostru.”