News CCI Brasov

Seminar: Autocunoașterea-cheia pentru succes personal și profesional

(0 voturi)
Seminar: Autocunoașterea-cheia pentru succes personal și profesional

Autocunoașterea este indispensabilă pentru o viață de succes, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. DiscoverYou vă invită  să descoperiți tipul Dvs.de personalitate! 

DiscoverYou vă invită marți, 15 decembrie 2015, de la ora 17:00 până la 21:00, să participați la seminarul: Autocunoașterea – Cheia pentru succes personal și profesional

Autocunoașterea este indispensabilă pentru o viață de succes, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Aceasta contribuie la stima de sine și la încrederea în realizarea potențialului personal în viață.
Prin seminarul de bază oferit de DiscoverYou, participanții beneficiază de un mijloc practic și accesibil de a-și descoperi tipul de personalitate. Activitățile interactive în cadrul seminarului sunt menite nu doar să sporească nivelul de autocunoaștere, ci și să încurajeze dezvoltarea personală. Mai mult, înțelegerea ce se dobândește despre fiecare tip de personalitate va conduce la îmbunătățirea relațiilor cu alții și va ajuta la un mod de comunicare mai eficient.

La baza seminarului este modelul de identificare a personalității „True Colors®”. David Weir, singurul facilitator din România acreditat pentru folosirea acestui model va facilita seminarul, ceea ce oferă asigurarea că acesta va fi de calitate și că participanții vor primi doar materiale originale.

BENEFICII CHEIE
 Dezvoltarea autocunoașterii și a stimei de sine
 Motivarea pentru realizarea potențialului personal
 Îmbunătățirea relațiilor și a colaborării cu alții
 Fiecare participant va primi cărticica „CHEI PENTRU SUCCES PERSONAL”

Pentru o bună organizare a seminarului, vă rugăm să aveți amabilitatea de a transmite confirmarea de participare pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau la numărul de telefon 0754 011302, până în data de 14 decembrie 2015. Locurile sunt limitate!

Prețul participării la seminar este 100 RON.