News CCI Brasov

Târgul Internațional de Carte și Muzică

(0 voturi)
Târgul Internațional de Carte și Muzică

Cea de-a XIII-a ediție a TÂRGULUI INTERNAŢIONAL DE CARTE ŞI MUZICĂ – LIBRIS BRAȘOV își deschide porțile în 24 Martie 2016!

În perioada 24 – 27 martie 2016 la Brașov Business Park se va desfășura cea de-a XIII-a ediție a  TÂRGULUI INTERNAŢIONAL DE CARTE ŞI MUZICĂ – LIBRIS BRAȘOV eveniment la care CCI Brașov este partener cu tradiție.

Anul 2016 aduce cu el bucuria sărbătoririi a 25 de ani de activitate a firmei LIBRIS BRAȘOV, prilej cu care, în semn de mulțumire pentru longevitatea colaborării, compania va susține cazarea participanților la târg (o cameră / 4 nopți / expozant). Pentru expozanții care au deja făcute rezervări de cazare, putem se pot deconta cheltuielile în cuantum de 100 de lei/noapte, maxim 4 nopți cu factură directă pe Asociația Libris Cultural.

Organizat la Brașov Business Park (str. Ionescu Crum nr. 1), în cel mai modern centru expozițional din oraș, respectând exigențele cititorilor actuali, beneficiind de acoperire mediatică largă, Târgul de la Brașov are, și în 2016, o agendă bogată în care își fac loc deopotrivă tradiția , contemporaneitatea și multiculturalitatea.

Vă așteptăm și în acest an la evenimentul care revigorează spațiul cultural brașovean, ca împreună să dăm viață și glas cărților, să îi animăm pe cititori și melomani deopotrivă, în cadrul celei de- a XIII-a ediții a Târgului Internațional de Carte și Muzică – Libris Brașov.

Termen de înscriere și programare acțiuni culturale: 01.03.2016

Materialele pentru catalogul manifestării: text prezentare format doc, siglă format jpg/tiff şi să ne comunicaţi acţiunile culturale pe care doriţi să le inseraţi în agenda târgului (lansări de carte sau muzică, sesiuni de autografe, recitaluri, mese rotunde, dezbateri etc.). În cazul în care nu vom primi materialele solicitate, vom folosi informațiile pe care le avem în baza de date, fără a ne asuma corespondența cu datele actuale.

Pentru orice detalii suplimentare : https://www.facebook.com/events/245955045541573/

Persoane de contact : Augusta Oniță (tel: 0723-301784) – detalii amplasare stand, programare evenimente și Dana Anghelescu (tel : 0724-044429) – contracte, facturi, programare evenimente.

 

 

Președinte Virgil Oniță