News CCI Brasov

Eveniment : Foreign Corruption Practices Act

(0 voturi)
Eveniment : Foreign Corruption Practices Act

Proiectul ,, Afaceri Fără Corupție” prezintă în data de  25 martie 2016  la București modul de implementare în România a legislației SUA privind combaterea corupției. 

Expunerea ,, Foreign Corruption Practices Act”,  eveniment organizat de CCIR în colaborare cu Ambasada SUA la București,  va avea loc în data de 25 martie 2016, începând cu ora 10.00, la sediul CCIR Business Center, Amfiteatrul Albastru. Expunerea va fi susținuta de domnul Tom Firestone, avocat american specializat în legislatia anticorupție și se va axa pe legislația SUA în domeniul combaterii corupției și a modului de implementare/adaptare a acesteia în România.
Acest eveniment face parte din proiectul ,, Afaceri Fără Corupție” (,,Business Without Corruption”) inițiat de Camera de Comerț și Industrie a României în luna ianuarie 2016.

Expunerea se va finaliza cu o sesiune de discuții libere. 

Persoana de contact din cadrul CCIR este domnul Virgil Goaga, Director, Directia Relatii Extene, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel. 0748.136.000.