News CCI Brasov

Forum economic România-Turcia la București

(0 voturi)
Forum economic România-Turcia la București

Vă informăm că în data de 16 septembrie 2014 se va desfășura Forumul Economic și o  sesiune de întâlniri business-to-business (B2B) destinate producătorilor de semințe români și turci.  

Evenimentul va avea loc la hotelul „Radisson Blue” din București, salonul Atlas 1-2, începând cu ora 10:00 și este organizat de Camera de Comerț și Industrie a României în parteneriat cu Uniunea Industriașilor și Producătorilor de Semințe din Turcia (TSUAB). Participarea este gratuită iar lucrarile se vor desfășura în limba turcă, cu traducere în limba română.
La acest forum sunt invitați producători, importatori și exportatori de seminte din România și Turcia, precum și reprezentanți ai instituțiilor publice de resort din cele două țări, în vederea identificării unor oportunități concrete de colaborare economică.
 
Persoană de contact: Razvan Rosu, Consilier de Zona, Departamentul Relații cu Membri, Biroul Relații Externe, tel: 021.319.00.88, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , sau fax: 021 319 01 56
Termen de confirmare a participării:  12 septembrie 2014. Înscrierile se fac pe baza principiului „primul venit, primul servit”.