News CCI Brasov

Ateliere de lucru dedicate Avertizării de integritate

(0 voturi)
Ateliere de lucru dedicate Avertizării de integritate

Transparency International România lansează seria atelierelor de lucru dedicate Avertizării de integritate: oportunitate pentru angajat, șansă pentru un manager responsabil, organizate în datele de 24 şi 28 martie, şi 31 martie 2016. 

Seminariile sunt parte a unui demers mai amplu al Transparency International România, realizat cu sprijinul financiar al Fundaţiei Adesium, sub coordonarea Secretariatului Internaţional de la Berlin, de promovare a instituţiei avertizării de integritate ca soluţie de identificare şi remediere a neconformităţilor, a riscurilor de corupţie, a acţiunilor ne-etice sau care nu respectă principiile bunei administrări ori a fraudei potenţiale, din interiorul instituţiei sau companiei.

Pentru ca demersul să-şi atingă obiectivele, am fi onoraţi să vă alăturaţi dezbaterilor pentru a discuta despre principalele beneficii ale sistemelor de avertizare, mecanisme şi instrumente pentru asigurarea eficienţei acestora şi schimb de experienţă între reprezentanţi ai instituţiilor publice, organizaţii cu expertiză în domeniu şi reprezentanţi ai mediului de afaceri care au implementate astfel de sisteme.

Programul include, alături de dezbaterile cu durata de 2 ore, şi o componentă derulată în sistem on-line, de aprofundare a regulilor de funcţionare a mecanismelor de avertizare de integritate şi a elementelor cheie necesare pentru maximizarea impactului utilizării unor astfel de mecanisme: o instituţie robustă, în serviciul cetăţeanului şi performantă, şi o afacere credibilă, sustenabilă, transparentă şi neşantajabilă de către inspecţiile administrative, presă sau competitori.

Atelierele sunt organizate cu titlu gratuit, iar pentru înscriere vă rugăm să vă adresaţi cu un mesaj în care să precizaţi, numele, instituţia şi data la care doriţi să participaţi, la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . Fiecare atelier va reuni un număr maxim de 25 de participanţi, iar înscrierea se poate până în a treia zi premergătoare atelierului, în limita locurilor disponibile.

Persoană de contact: Georgiana Ciuta

Transparency International Romania

Blvd. Nicolae Balcescu, nr. 21, etj. 2

Bucuresti 010044, Romania

Mobil: 0726.499.374

Tel. (Office): +4 031 660 6000

Fax: +4 031 660 6006