News CCI Brasov

RENEXPO- WATER MANAGEMENT

(0 voturi)
RENEXPO- WATER MANAGEMENT

TÂRGUL INTERNAŢIONAL ŞI CONFERINŢELE RENEXPO în Balcanii de Vest va prezenta cele mai importante teme de afaceri din domeniul apei!

Scurt şi compact: 06 - 09 Iunie 2016, Belexpocenter, Belgrad, Serbia - 2,000m2 spaţiu expoziţional, conferinţe,forumuri şi evenimente conexe; 3,000 vizitatori (70% companii, 30% consumatori); 700 participanţi la conferinţe

Mai multe informaţii gasiti pe: www.renexpo-watermanagement.com 

Țări diferite – Oportunităţi comune
Ca parte a aderării la Uniunea Europeană şi a armonizării temelor majore, tările din regiunea Dunării sunt supuse unui proces de modernizare rapidă, care are o vastă influenţă asupra proiectării şi modernizării serviciilor legate de apă şi ape uzate. Datorită cererii crescute din partea companiilor internaţionale dar şi a necesităţilor întâmpinate de tările din Balcanii de Vest, REECO dezvoltă o nouă platformă în Serbia, acoperind toate subiectele legate de apă. Târgul şi conferinţele din Balcanii de Vest vor include prezenţa instituţiilor guvernamentale, agenţiilor naţionale şi internaţionale, ministerelor, ambasadelor, camerelor de comerţ etc. Creăm astfel interacţiunea în cele patru zile între companiile expozante şi grupurile ţintă din întreaga regiune.

La standurile ţărilor din regiune veţi intalni instituţii guvernamentale, precum şi companii publice şi private care prezintă oportunităţi de investiţii, tehnologii,actualităţi şi multe altele.

Date esenţiale
După inundaţiile teribile din 2014 şi din 2016, a devenit clar cât de necesar este un plan de acţiune în regiune. Numeroase programe ale instituțiilor naționale și internaționale, cum ar fi adaptarea la
schimbările climatice, conservarea și utilizarea durabilă a biodiversității, reforma sectorului apei,
sistemele de avertizare timpurie legate de managementul riscului de dezastru, programe de
recuperare după dezastre cauzate de inundații, programele regionale din zona Dunării, probleme
specifice și multe altele au fost lansate .

Participarea tuturor grupurilor ţintă
Factori de decizie şi experţi din ministere, agenţii, instituţii, bănci, asociaţii şi administraţiile locale vor lua parte la peste 20 subiecte de interes. RENEXPO Water Management prezintă oportunităţi de business dar şi proiecte hidro care se adresează companiilor naţionale şi internaţionale, subiecte de actualitate din domeniu, facilitează întâlnirea cu grupurile ţintă şi deschide noi pieţe.

Follow Updates: http://renexpo-watermanagement.com/renexpo-conferences.html?&L=1

Fapte cheie despre RENEXPO
După 6 ediţii de succes în domeniul târgurilor, conferinţelor şi intâlnirilor dintre experţi, RENEXPO îşi diversifică aria. Programul târgului oferă companiilor internaţionale şi experţilor o prezentare de
ansamblu din întreaga regiune, precum şi potenţialul şi oportunitaţile disponibile pe fiecare tematică

Doriţi să prezentaţi un subiect în cadrul conferinţelor
Aşteptăm aplicaţiile dumneavoastră. Toate informaţiile utile pot fi consultate aici:
http://renexpo-watermanagement.com/index.php?id=700&L=0  
Târgul şi conferinţele RENEXPO constituie evenimentele notabile şi de succes din zona Balcanilor de Vest şi cunoscute ca platformă unică pentru prezentări, transfer de know-how, schimb de experientă, precum şi stabilirea activă de noi contacte. Comunicăm pentru expozanţii, sponsorii şi participanţii la conferinţe în toate limbile din regiune şi oferim servicii de traducere pe tot parcursul evenimentului.

Urmăriţi actualizările pe: http://renexpo-watermanagement.com/renexpo-network.html