News CCI Brasov

Premiile Excelenței în Afaceri 2016

(0 voturi)
Premiile Excelenței în Afaceri  2016

Performanța și consecvența în afaceri a companiilor brașovene vor fi celebrate în 19 Mai 2016! 

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov organizează în data de 19 mai 2015 cea de-a XI-a ediţie a galei "Premiile Excelenţei în Afaceri 2016", ocazie cu care vor fi evidenţiate rezultatele financiare şi performanţele economice înregistrate de companiile braşovene în ultimii 25 de ani, perioadă îndelungată, marcată de dificultăţi şi obstacole, întâmpinate în procesul consolidării economiei de piaţă, al adaptării la standardele europene.


Evenimentul va celebra elita mediului de afaceri braşovean, învingătorii în competiţia economică desfăşurată pe parcursul a peste două decenii, societăţile care dau măsura dezvoltării economice a judeţului Braşov.


În acest context, se vor acorda o serie de premii: categoria principala este « Excelenţa în afaceri » unde vor fi premiate firme din 15 domenii de activitate, premii pentru exportatorii de succes, pentru eficienţă în managementul mediului, precum şi pentru inovație și creativitate.


Condiţia principală pentru ca o societate comercială să fie inclusă în acest clasament este ca în ultimii 22 de ani aceasta să fi fost prezentă cel puţin de două ori în Topul Judeţean al Firmelor şi să fi avut cel puţin o prezenţă în ultimii doi ani în acest clasament. Validarea firmelor pentru “Premiile Excelenţei în Afaceri 2016” se va face pe baza informaţiilor primite de la Registrul Comerţului şi ANAF.