News CCI Brasov

Seminar 6x5

(0 voturi)
Seminar 6x5

Sunteți IMM și vă interesează domeniul PR, marketing online, vanzări, consiliere fiscală și finanțări nerambursabile? Vă invităm să aflați mai multe în 9 iunie 2016! GRATUIT!

L.T.D. Public Relations în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie din Brașov (Centrul Enterprise Europe Network) vă invită să participați în data de 9 iunie 2016 la un eveniment care se adresează firmelor mici si mijlocii interesate de PR, marketing online, vanzări, consiliere fiscală și finanțări nerambursabile.


5 speakeri-specialiști și un om de afaceri prezintă cate 5 instrumente eficiente pentru o afacere, cu aplicabilitate imediată.
Se urmărește:
 interacționarea în mod direct cu specialiștii si cu alți 5 owneri interesați de aceeași temă cu tine;
 cunoașterea instrumentelor eficiente pentru dezvoltarea afacerii, aplicabile imediat;
Conceptul constă în gruparea de la început a celor prezenți pe categorii de interese, maximum 6 persoane la o masă. Speakerii vor susține prezentări simultan, apoi se vor roti de la o masă la alta la fiecare 20 minute, și vor interacționa în mod direct cu participanții.

Agenda evenimentului
15.30-16.00 Înregistrarea participanților
16.00-16.20 Invitat surpriză - administrator firmă locală - prezentarea punctelor și a momentelor cheie ale succesului afacerii
16.20-17.00 Runda 1 de prezentări tematice
PR – 5 instrumente utilizabile pentru a aduce afacerea pe prima pagină a presei locale
Speaker: Dana Lupșa, administrator L.T.D. Public Relations
Marketing online – 5 tendințe actuale în marketing on-line
Speaker: Diana Munteanu-Jugaru, specialist marketing on-line
Vânzări – 5 tehnici eficiente de vânzare, aplicabile imediat
Speaker: Rareș Crețu, trainer vânzări
17.00-17.20 Networking și cofee break
17.20-18.20 Runda 2 de prezentări tematice
Consiliere fiscală – 5 elemente fiscale pe care firma trebuie să le cunoască pentru a-și asigura echilibrul financiar
Speaker: Olimpia Gherasim, consultant fiscal
Finanțări nerambursabile - 5 elemente esentiale care fac diferența între o cerere de finanțare bine întocmită și o alta care ridica semne de intrebare
Speaker: Sorina Blejan, manager Centrul enterprise Europe Network

Participarea este gratuită, iar numărul de locuri este limitat la 30. Seminarul se desfășoară la sediul CCIBV, Str. Mihail Kogălniceanu nr.20.

Vă rugăm să trimiteți e-mail pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , precizand TEMA pentru care vă înscrieți.

Evenimentul face parte din campania "Ai o afacere? Consumă PR!" derulată de L.T.D. Public Relations, campanie de informare și conștientizare a mediului business brașovean asupra importanței și rolului activității de comunicare și relații publice în dezvoltarea afacerii.