News CCI Brasov

Seminar de informare pentru solicitanții de fonduri nerambursabile destinate dezvoltării microîntreprinderilor

(1 Vot)
Seminar de informare pentru solicitanții de fonduri nerambursabile destinate dezvoltării microîntreprinderilor

Doriți să obțineți o finanțare nerambursabilă pentru dezvoltarea afacerii? Vă așteptăm în 22 iunie 2016 să aflați mai multe!

Agenția de Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie Brașov (CCIBv) vă invită miercuri , 22 iunie 2016, începând cu ora 11.00, în Sala de Conferințe a CCI Brașov aflată la etajul I, la SEMINARUL DE INFORMARE PENTRU SOLICITANȚII DE FONDURI NERAMBURSABILE DESTINATE DEZVOLTĂRII MICROINTREPRINDERILOR.

Se vor prezenta : condițiile specifice de eligibilitate și aspectele privind depunerea proiectelor, dar și identitatea vizuală obligatorie.

Apelul de proiecte pe această axa prioritara este de tip competitiv și va fi deschis depunerii timp de 6 luni, începand cu 27 iulie . Perioada de depunere a proiectelor poate fi redusă în cazul în care bugetul apelului de 32,36 milioane euro (la nivelul Regiunii Centru ) este consumat mai devreme.

Fondurile sunt destinate microîntreprinderilor cu peste un an de activitate și cu profit din exploatare în anul trecut.

În cadrul acestui apel, un solicitant poate depune o singură cerere de finanțare, iar un proiect trebuie să aibă valoarea minimă eligibilă de 25.000 euro (maxim 200.000 de euro finanțare nerambursabilă).

Se pot finanta investiții în lucrări, echipamente, brevete, instrumente de comercializare on-line, dar și altele.

Mai multe informații, lista Codurilor CAEN, modelul cererii de finanțare se găsesc pe pagina aferentă programului la nivelul Regiunii Centru, Prioritatea de Investiții 2.1 sau pe www.inforegio.ro 

Pentru o bună organizare a evenimentului, vă rugăm să aveţi amabilitatea de a ne transmite confirmările de participare în scris (talonul de participare de mai jos completat) până în data de 17 iunie 2016 la fax :0268-547086, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .


 

TALON CONFIRMARE PARTICIPARE
Seminar de informare POR 2014-2020

Firma…………………………………………………..Adresa……………..………………………………………………………………….
Tel……………………………….…Fax……………………..….…E-mail……………………….……WEB-Site……………………..…
Domeniul de activitate……………………….………………………………………………………………………………………………
Persoana care participă……………………………………….…Funcţia………………………………………………………………
Persoana care participă……………………………………….…Funcţia……………………………………………………………….