News CCI Brasov

Noul Spital Brașov

(0 voturi)
Noul Spital Brașov

Proiectul Noul Spital Brașov - un proiect pentru brașoveni!

Asociația Noul Spital al Brașovului (ANSB) își desfășoară activitatea în scopul promovării și apărării drepturilor cetățenilor locuitori ai județului Brașov și ale oricăror alți cetățeni români și străini aflați pe teritoriul județului Brașov, pentru a le fi asigurat dreptul suveran la acordarea unei asistențe sanitare spitalicești publice de urgență, la un nivel corespunzător necesităților contemporane, prin obținerea fondurilor guvernamentale necesare construirii unui spital public clinic de urgență, cu caracter regional în municipiul Brașov.

Scopul Asociației este punerea în realitate a proiectului construirii la Brașov a unui nou spital, având la bază un concept modern de tip SmartMedicalCity- spitalul va fi unul public, de urgență, universitar, iar proiectul nu are nicio filiație sau conotație politică, nici în prezent, nici în viitor.

Acest proiect este unul civic; a luat naștere în noiembrie 2015, în urma implicării unui număr de 65 de membri fondatori, aparținând aproape în exclusivitate comunității brașovene.

ANSB nu este creată pentru a strânge fonduri pentru finanțarea spitalului și nu percepe cotizație de la membrii acesteia.

Informații suplimentare la www.NoulSpitalBrasov.ro 

În mediul virtual, informații mai sunt disponibile și pe Facebook, pe grupul public „Mediciniștii de Brașov susțin Noul Spital al Brașovului”.

Adeziunea pentru persoane fizice poate fi descarcată aici.

Adeziunea pentru persoane juridice poate fi descarcată aici.