News CCI Brasov

Parlamentul European al Întreprinderilor - EPE 2016

(0 voturi)
Parlamentul European al Întreprinderilor - EPE 2016

Parlamentul European al Întreprinderilor - EPE 2016 - un eveniment unde antreprenorii prezenţi vor lua cuvântul în prezenţa celor mai înalţi oficiali ai instituţiilor europene. 

Organizat de Asociaţia Camerelor de Comerţ şi Industrie Europene - Eurochambres, în parteneriat cu Camerele de Comerţ europene, evenimentul Parlamentul European al Întreprinderilor - EPE 2016 se va desfăşura în data de 13 octombrie 2016 în hemiciclul Parlamentului European, Bruxelles, Belgia.

Asemenea ediţiilor anterioare, EPE 2016 va reproduce o sesiune plenară a Parlamentului European, unde antreprenorii prezenţi vor lua cuvântul în prezenţa celor mai înalţi oficiali ai instituţiilor europene. Fiecărei delegaţii îi este alocat un număr de locuri, corespunzător celui deţinut de ţara respectivă în Parlamentul European, României revenindu-i 32 de locuri.
În urma discuţiilor din cadrul EPE se va vota o rezoluţie şi un document de poziţie care va fi folosit de către Eurochambres în activităţile sale şi va fi înaintat Parlamentului European şi Preşedinţiei cipriote a Consiliului Uniunii Europene.
Având în vedere succesul considerabil al ediţiilor anterioare, Eurochambres se aşteaptă la aproximativ 1000 de participanţi din cele 28 de state UE şi din cele 19 state non UE membre ale Eurochambres.
Deplasarea delegaţiei României va avea loc în perioada 12-14 octombrie 2016. Pentru participare este necesară achitarea sumei de 200 de Euro + TVA şi completarea formularului ataşat. Costurile aferente deplasării la Bruxelles (transport cu avionul, cazare, transferuri) vor fi suportate de către fiecare participant, urmând a fi definitivate în luna septembrie.
Având în vedere importanţa acestei delegaţii, aşteptăm confirmarea dumneavoastră până la data de 5 septembrie 2016.
Persoana de contact din cadrul CCIR este domnul Petru Saca, Şef Birou Organizaţii Europene şi Internaţionale, telefon +40731 040 137, email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .