News CCI Brasov

Evenimente organizate în țară

(0 voturi)
Evenimente organizate în țară

Vă prezentăm lista evenimentelor organizate în țară în perioada septembrie - octombrie 2016.

1.SMART CITY Industry Awards 2016.

Breakfast împreună cu CCIR – Camera de Comerț și Industrie a României organizează în data de 12 octombrie 2016 prima ediție a evenimentului internațional SMART CITY Industry Awards 2016.

Scopul acestui eveniment este acela de a recunoaște, premia, promova și susține toate persoanele, instituțiile și companiile care sunt implicate în largul concept de SMART CITY și care pot influența pozitiv viața cetățenilor.

Înscrierea tuturor competitorilor este gratuită urmând ca premiile să fie acordate în urma analizei făcute de membrii juriului ce va avea componență internațională.
Orașe, companii, antreprenori și start up-uri, centre de cercetare, universități, organizații publice și private sunt așteptate să își depună candidatura la una din cele 7 categorii ale galei: Development, Governance, Mobility, IT&C, Energy, Water, Waste, Safe City and Citizens.
Avem șansa de a vedea modele de implementare a acestot concepte în orașe precum Tokyo, Osaka, Budapesta, Praga direct de la ambasadorii acestor țări. Un număr de patru ambasade au confirmat prezența până în acest moment.
Peste 50% din populația pământului trăiește în orașe. Până în 2050 se estimează că aproape 75% din populația globală va trăi într-un oraș.
PRESIUNEA creată pentru susținerea unui număr atât de mare de persoane va fi importantă în următoarele sectoare: furnizare energie, transport, securitate, hrană, resurse apă, etc.
Acest lucru înseamnă viziune, eficiență dar mai ales folosirea noilor tehnologii și resurse alături de o dezvoltare echilibrată a infrastructurii.
Acest eveniment va prezenta cele mai bune soluții naționale și internaționale din industria de SMART CITY.
Evenimentul se va ține la Camera de Comerț și Industrie a României în data de 12 Octombrie 2016 ora 18:30, Sala Ghibuțiu.
Speakeri invitați:
• Dna. Gabriela Firea – Primarul General al Capitalei
• Dl. Raed Arafat – Ministru Secretar de Stat, Ministerul de Interne
• Dl. Gabriel Mutu – Primarul Sectorului 6
• Reprezentant primăriile orașelor Oradea și Alba Iulia – orașe inovatoare în promovarea și implementarea conceptelor Smart City
• Dl. Radu Orzață – Director General RATB
• Excelența Sa Domnul Davor Vidiš, Ambasadorul Croației la București
• Excelenta Sa Domnul Zákonyi Botond, Ambasadorul Ungariei la Bucuresti
• Dl. Milan Peprnik, Ministru Consilier cu probleme economice al Ambasadei Republicii Cehe la Bucuresti
• Excelenta Sa Dl. Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei la București

Parteneri eveniment: BMF Grup, CCIR.
Smart City Industry Award este un eveniment din seria evenimentelor Bucharest Business Breakfast.
Evenimentul are loc în data de 12 octombrie la Camera de Comerț și Industrie a României, Sala Aurel Ghibuțiu - ora 18:30.
Detalii despre eveniment și agenda completă găsiți la adresa www.businessbreakfast.biz și smartcity2016.businessbreakfast.biz
CONTACT
Eduard Dumitrașcu
Fondator Bucharest Business Breakfast
Tel. Contact: 0758 62 62 62 si e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.


2. Seminar: Finanțe manageriale și evaluarea afacerii în setarea strategiei de dezvoltare a firmei

În perioada in perioada 26 – 27 septembrie 2016, între orele 09.00 - 17,00 se va desfășura la București seminarul Finanțe manageriale și evaluarea afacerii în setarea strategiei de dezvoltare a firmei, eveniment organizat de CCIR în colaborare cu Institutul Bancar Român – IBR, la CCIR Business – Center, Sala Dobrogea.

Tariful de participare pentru membrii Camerei Judetene este de 1049 lei+TVA/participant.

Persoana de contact din cadrul CCIR este dna. Rodica Virtopeanu, Sef Birou Organizare Evenimente, tel. 0374.474.411, e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.