News CCI Brasov

Workshop: Noutăţi în domeniul certificării sistemelor de management al calităţii, mediului şi certificării produselor.

(0 voturi)
Workshop: Noutăţi în domeniul certificării sistemelor de management al calităţii, mediului şi certificării produselor.

Vă invităm să participați GRATUIT la workshop-ul unde veți afla noutățile standardelor ISO 9001 și ISO 14001! 

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov în colaborare cu SRAC CERT - organism de certificare sisteme de management şi produse organizează vineri, 4 noiembrie 2016, începând cu ora 9.00 la sediul CCI Braşov la workshop-ul cu tema: Noutăţi în domeniul certificării sistemelor de management al calităţii, mediului şi certificării produselor.

Seminarul oferă o imagine de ansamblu pentru o înţelegere corectă a noutăţilor promovate de două dintre cele mai cunoscute şi utilizate standarde din lume, ISO 9001 şi ISO 14001, publicate la sfârşitul anului 2015.

Se vor prezenta schimbările generate de noile ediţii ale standardelor aferente sistemului de management al calităţii (ISO 9001) şi cel de mediu (ISO 14001), precum şi interpretarea cerinţelor legale de punere pe piaţă a produselor din domeniile reglementate: produse pentru construcţii, maşini, ascensoare, în vederea aplicării marcajului CE (UE).

Grup ţintă: societăţi/persoane implicate în implementarea şi funcţionarea unui sistem de management de calitate şi/sau mediu.

Agenda evenimentului:

agenda-srac

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ!


Persoană de contact: d-na Luisa Paloș, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel. 0728/137727