News CCI Brasov

Conferința de afaceri Euro-Mediteraneană

(0 voturi)
Conferința de afaceri Euro-Mediteraneană

Reprezentanții comunității de afaceri au oportunitatea de a interacționa și transmite viziunile, preocupările și îngrijorările privind strategiile dezvoltării mediului economic în cadrul conferinței Uniunii pentru Mediterana.

În cadrul Conferinței Uniunii pentru Mediterana se vor desfășura următoarele evenimente:

1.    Primul Forum Mediteranean de Business - 30.09.2014, Bruxelles
2.    Forumul pentru Internaționalizarea IMM-urilor “Boosting SMEs under Euro-Mediterranean Industrial cooperation" - 01.10.2014, Naples.
3.    EUROMED Invest:

• Rezultatele primului apel de propuneri: 36 operatori acceptați din 66 propuneri primite. În perioada Octombrie 2014 - Decembrie 2016, se vor organiza 8  caravane în  Mediterana de Sud  și 7 în Uniunea Europeană. Se vor organiza 6 cursuri pentru tineri antreprenori în Mediterana de Sud și 6 cursuri EUROMED; adițional vor fi  organizate 9 programe de mentoring. O a doua sesiune de apeluri va fi lansată în vara 2015.
• CAT 2014, Tunisia
În cadrul CAT 2014 se va organiza, în Tunisia - în perioada 16 - 18 Octombrie 2014,  caravana Euro-Med Invest (Carrefour d’Affaires et technologies / Business and Technology Exchange). În ziua de 16 octombrie se va organiza un workshop EUROMED cu tema: “Integrarea Economică Maghrebiană: rolul sectorului privat”  iar în 17 octombrie se va desfășura o sesiune de B2B.
Se caută spekeri pentru Conferință, pentru următoarele teme:
1) rolul rețelelor de business în integrarea economică;
2) principalele bariere în comerț și investiții;
3) bune practici.