News CCI Brasov

Proiect: Mobilising Institutional Learning for Better Exploitation of Research and Innovation for the Circular Economy

(0 voturi)
Proiect: Mobilising Institutional Learning for Better Exploitation of Research  and Innovation for the Circular Economy

Companiile active în domeniile colectării/recuperării deșeurilor, producției de ambalaje, producerii și comercializării articolelor electrice și electronice au posibilitatea de a participa la analiza privind Economia Circulară. 

CCI Bistrița Năsăud implementează proiectul Mobilising Institutional Learning for Better Exploitation of Research  and Innovation for the Circular Economy, cofinanțat prin programul Transnațional Dunărea (pentru mai multe detalii click aici)

În vederea realizării unor documete strategice se realizează o analiză la nivel național prin care se dorește să se identifice situația actuală privind inivarea în domeniul  Economiei Circulare.

Companiile active în domeniile colectării/recuperării deșeurilor, producției de ambalaje, producerii și comercializării articolelor electrice și electronice au posibilitatea de a participa la analiza privind Economia Circulară prin completarea și transmiterea chestionarului  la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.