News CCI Brasov

POCU - Ghidul Solicitantului

(0 voturi)
POCU - Ghidul Solicitantului

Opiniile și sugestiile  dumneavoastră  contează asupra Ghidului Solicitantului - Condiții Specifice - Măsuri de outplacement – adaptarea lucrătorilor disponibilizati/concediați la schimbare. 

Vă informăm în legătură cu lansarea în consultare publică de către Autoritatea de Management POCU din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a Ghidului Solicitantului - Condiții Specifice - Măsuri de outplacement – adaptarea lucrătorilor disponibilizati/concediați la schimbare. 

Apelul vizeaza cresterea sanselor de reintegrare pe piata muncii a lucratorilor care urmeaza a fi concediati prin furnizarea de masuri de outplacement.

Valoarea maxima eligibia a unui proiect este de 500.000 euro, perioada de implementare va fi de maxim 24 de luni iar solicitantii pot depune proiecte doar individual, nu si in parteneriat.

Printre solicitantii eligibili se regasesc si Camerele de Comert si Industrie.

Observatiile si propunerile de completare privind imbunatatirea ghidului mentionat anterior se pot transmite la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. si in copie la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , pana la data de 17.07.2017.