News CCI Brasov

149 de proiecte finanțate prin programele START UP PLUS și DIASPORA START UP

(0 voturi)
149 de proiecte finanțate prin programele START UP PLUS și DIASPORA START UP

Camera de Comerț și Industrie Brașov implementează, în calitate de beneficiar/partener, 4 proiecte co-finanțate din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toţi, Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor, Prioritatea de investiții 8.iii: Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare, Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană.

Grupul tinta al acestor proiecte a vizat persoane fizice din Regiunea Centru, care au intenționat să înființeze o afacere non agricolă în mediul urban, acestea făcând parte din urmatoarele categorii: șomeri, persoane inactive (persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 64 de ani care nu se încadrează nici în populația ocupată și nici în cea aflată în somaj - studenți, persoane casnice) și persoane care au un loc de muncă, dar intenționează să înființeaze o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă (include și persoanele care desfășoară o activitate independentă - persoane fizice autorizate, titulari ai întreprinderilor individuale și membrii întreprinderilor familiale).
De-a lungul anului 2018, toate proiectele au finalizat etapa de formare antreprenorială, etapa și etapa de selecție a planurilor de afaceri câștigătoare, iar situația rezultatelor este următoarea:

proiecte-pocu-ccibvValoarea totală a celor 4 proiecte se ridică la 38 004 200,07 lei, iar bugetul alocat ajutoarelor de minimis se ridică la 23 142 813,40 lei.

Informaţii suplimentare precum şi consultanţă privind aceste proiecte pot fi obţinute la Centrul de Consultanţă al Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov: tel: 0268 547 084, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .