News CCI Brasov

Statul mai aproape de IMM-uri

(0 voturi)
Statul mai aproape de IMM-uri

Vă informăm despre oportunitatea participării la sesiuni de informare privind  programele finanțate de la bugetul de stat. 

În perioada 22-31 martie la sediul din strada Poterasi, nr.11, sector 4, București, Ministerul Economiei, Comertului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri – Biroul Romania HUB, se organizează 4 sesiuni de informare "Statul mai aproape de IMM-uri" dedicate atât întreprinzătorilor mici și mijlocii din România cât și tinerilor cu spirit antreprenorial care doresc să demareze o afacere. Sesiunile se vor desfășura între orele 10.00-12.00 în zilele de 22, 24, 29 si 31 martie 2016. În cadrul sesiunilor se vor prezenta oportunitățile de finananțare pentru anul 2016 ale programelor finanțate de la bugetul statului ce vor fi lansate și derulate anul acesta de către Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri.

ROMÂNIA HUB – ROMÂNIA, ȚARA TINERILOR ÎNTREPRINZĂTORI este un program integrat, care oferă întreprinzătorilor și potențialilor antreprenori, informare, sprijin, asistență tehnică și consiliere, precum și un cadru instituțional pentru dezvoltarea capacităților antreprenoriale și creșterea competitivității pe piața locală și internaționala a întreprinderilor mici și mijlocii.

Pentru înscrieri la cele 4 sesiuni de prezentare vă rugăm să vă adresați Biroului Romania HUB la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau telefon 021/335.26.32.


Sursa: www.immromania.ro / Departamentul pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism