News CCI Brasov

Schema de finanțare România Start Up Plus.

(0 voturi)
Schema de finanțare România Start Up Plus.

Cei îndrăzneți să își dezvolte abilitățile antreprenoriale pot accesa o finanțare de până la 40.000 de euro! 

Camera de Comerț și Industrie Brașov dorește să îi sprijine pe cei îndrăzneți să își dezvolte abilitățile antreprenoriale să acceseze o finanțare de până la 40.000 de euro prin schema România Start Up Plus. Primul pas este să completeze sondajul special realizat în acest sens și astfel vom evalua nevoile acestora.


România Start Up Plus se adresează exclusiv regiunilor Centru, Sud-Est, Sud Muntenia, Nord-Est, Nord-Vest, Vest și Sud-Vest Oltenia, regiunea București-Ilfov fiind exceptată de la finanțare deoarece are un grad de dezvoltare mult peste celelalte regiuni. Cu alte cuvinte, linia aceasta de finanțare poate fi accesată doar pentru demararea de afaceri în alte regiuni decât București-Ilfov. De asemenea, linia de adresează ideilor de afaceri nonagricole din mediul urban.
Banii pentru înființarea și dezvoltarea afacerilor vor fi acordați prin intermediul unor proiecte gestionate de către organizații selectate ca administratori ai schemei de finanțare.
Proiectele se vor desfășura pe o perioadă de 36 de luni estimată a începe în prima parte a anului 2017, perioadă ce va fi împărțită în trei mari etape. În prima etapă, viitorii întreprinzători vor beneficia de formare antreprenorială. Apoi, vor fi selectate minim 30 de planuri de afaceri la nivelul fiecărui proiect, care vor intra în a doua etapă – de finanțare și implementare a planului de afacere. În această etapă vor fi acordați fiecărei afaceri selectate maxim 40.000 euro. Ultima etapă va presupune continuarea dezvoltării și menținerea afacerilor și a locurilor de muncă create.
Chestionarul privind inițierea unui Start Up poate fi accesat la adresa: www.ccibv.ro


Informații suplimentare pot fi obţinute la Centrul de Consultanţă al Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov: tel: 0268/547 084, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .