News CCI Brasov

Flash

Electroprecizia Tools Production parte integrantă din grupul ELECTROPRECIZIA HOLDING, este o companie cu o vastă experiență în domeniul proiectării şi execuţiei  SDV-urilor (Scule, Dispozitive, Verificatoare).

Soluțiile inteligente de mobilitate vor determina calitatea vieții în metropolele viitorului.

Niciun domeniu de activitate nu este ferit de riscuri și oricât de precaut și organizat gestionezi afacerea sau viața, poți să ajungi în situația de a provoca daune materiale sau vătămări corporale care atrag după sine despăgubiri și acțiuni legale costisitoare.

Cu 66 de ani de experiență și investiții continue în tehnologie, compania ELECTROPRECIZIA ELECTRICAL EQUIPMENT, parte integrantă din grupul ELECTROPRECIZIA HOLDING, este un important reper de calitate pe piața locală și internațională în injecția de mase plastice.

Partenerul tău unic în procese integrate de turnare sub presiune! ELECTROPRECIZIA CAST PRODUCTION S.R.L, parte integrantă din grupul ELECTROPRECIZIA HOLDING, este o companie cu tradiție în turnarea sub presiune a aliajelor de aluminiu.

Electroprecizia AG este parte a grupului de firme ELECTROPRECIZIA Holding, a fost înființată în anul 2009, și în scurt timp a devenit una dintre principalele companii de success din domeniul său de activitate.

Spirjiniți sportul brașovean și DEVENITI SPONSOR al echipei de hochei Team Wolfes Romania 2022

Compania ELECTROPRECIZIA ELECTRICAL MOTORS S.R.L. este un important producător de motoare electrice din Europa Centrală și de Est, care a dezvoltat de-a lungul timpului puternice parteneriate comerciale cu companii de renume mondial.

Coresi Business Campus - Sală de Conferințe IAR 80 - partenerul tău în organizarea unor întâlniri memorabile! 

Dacă ești în căutare de informații despre asigurările medicale, ai făcut deja primul pas către o decizie care te acoperă indiferent de scenariul în care se derulează viața ta. 

Vara lui 2021 se anunță absolut specială, iar distracția și atmosfera marilor festivaluri se mută la Brașov, în Coresi Business Campus, făcând din Coresi probabil cel mai ”fun” cartier din România.

Vara lui 2021 se anunță absolut specială, iar distracția și atmosfera marilor festivaluri se mută la Brașov, în Coresi Business Campus, făcând din Coresi probabil cel mai ”fun” cartier din România.

Vara lui 2021 se anunță absolut specială, iar distracția și atmosfera marilor festivaluri se mută la Brașov, în Coresi Business Campus, făcând din Coresi probabil cel mai ”fun” cartier din România: 14 august - The Motans!

Vara lui 2021 se anunță absolut specială, iar distracția și atmosfera marilor festivaluri se mută la Brașov, în Coresi Business Campus, făcând din Coresi probabil cel mai ”fun” cartier din România: 14 august - The Motans!

Vara lui 2021 se anunță absolut specială, iar distracția și atmosfera marilor festivaluri se mută la Brașov, în Coresi Business Campus, făcând din Coresi probabil cel mai ”fun” cartier din România: 28 august - STARS OF THE 80s: Ottawan & Sheyla Bonnick - Sounds of BONEY M!

Vara lui 2021 se anunță absolut specială, iar distracția și atmosfera marilor festivaluri se mută la Brașov, în Coresi Business Campus, făcând din Coresi probabil cel mai ”fun” cartier din România: 4 septembrie - Irina Rimes

ELECTROPRECIZIA este mai mult decât o companie, este inima comunității Săcelene și o poveste de succes care durează de 85 de ani. Parcul industrial ELECTROPRECIZIA este un proiect privat de tip brownfield build-to-suit, dezvoltat pe o suprafață de 20 ha. Avem disponibile 10ha pentru dezvoltare de noi proiecte industriale si logistice build-to-suit.

Spirjiniți sportul brașovean și DEVENITI SPONSOR!
Retrăiește legenda voleiului brașovean! Asociația Club Sportiv Vulturii Brașov

Camera de Comerț și Industrie Brașov vă invită să o susținem împreună pe brașoveanca Mihaela Hogaș - multiplă campioană la patinaj de viteză, să reprezinte România la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing 2022! 

Cu asigurare, pleci mai liniștit în vacanță! De ce Groupama? 

Acum 7 ani, Cosmopolit a deschis o nouă cale în piața imobiliară, transformând dorințele și visurile cumpărătorilor de real estate în realitate. Sursa de inspirație o reprezintă chiar oamenii, iar motivația vine din misiunea asumată de a oferi experiențe unice in segmentul imobiliar.

Grupul Winsedswiss Education Group (WEG) anunță deschiderea primei Academii Hotel din România, prin dezvoltarea modelului de succes de la Oradea ohma by winsedswiss, academie de învățământ vocațional în ospitalitate, licențiată École hôtelière de Lausanne (EHL).

Primăria Brașov, în parteneriat cu Asociația pentru Valori în Educație, a început recrutarea reprezentanților primarului în consiliile de administrație ale școlilor, liceelor și grădinițelor. Invităm reprezentanții mediului de afaceri brașovean să se înscrie în acest proces de recrutare. 

Egalitatea de şanse şi de tratament are la bază participarea deplină şi efectivă a fiecărei persoane la viaţa economică şi socială, fără deosebire pe criterii de sex, origine rasială sau etnică, religie, dizabilităţi, vârstă sau orientare sexuală.

Camera de Comerț și Industrie Brașov vă invită să fiți alături de Colegiul Național „Nicolae Titulescu”, Brașov în implementarea proiectului de responsabilitate socială  de premiere anuală a celor mai buni elevi și profesori ai Colegiului.

Cea mai cunoscută definiție a conceptului “dezvoltare durabilă” este cea dată de Comisia Mondială pentru Mediu și Dezvoltare (WCED) în raportul „Viitorul nostru comun”, cunoscut și sub numele de Raportul Brundtland: „dezvoltarea durabilă este dezvoltarea care urmărește satisfacerea nevoilor prezentului, fără a compromite posibilitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi”(sursa: Wikipedia).

7 Mai 2021

Invităm agenții economici (parteneri de practică) care își desfasoară activitatea în sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC, să ni se alature în cadrul prezentului proiect, în vederea introducerii de programe de învațare la locul de munca pe intreg parcursul anului scolar.

În preajma Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț și Industrie Brașov vă invită să organizăm împreună Masa de Paști pentru beneficiarii Asociației Filantropice Medical Creștină „Christiana” Brașov - Căminul de Bătrâni dr. Teofil Mija.

Multumim partenerilor implicați în campania umanitara Masa de Pasti adresata beneficiarilor Asociatiei Filantropice Medical Crestine “Christiana”.

A fost publicat Raportul Green Deal!

Camera de Comerț și Industrie Brașov are un nou membru din domeniul înfrumusețării corporale.

5 Aprilie 2021

În acest context, invităm agenții economici (parteneri de practică) care își desfasoară activitatea în sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC, să ni se alature în cadrul prezentului proiect, în vederea introducerii de programe de învațare la locul de muncă pe întreg parcursul anului școlar.

Suntem inspirați de oameni ca tine, de vise și povești care își caută casa. De aceea, Cosmopolit Zenit, membru al CCI Brașov,  este creat din dorința de a conține experiențele tale memorabile într-un spațiu inedit. Complexul situat chiar la intrarea în cea mai bună zonă rezidențială din Brașov, cartierul Răcădău, va găzdui o viitoare comunitate Cosmopolit din care ne bucurăm să fii parte.

Camera de Comerț și Industrie Brașov are un nou membru activând în trei domenii de activitate, redefinind eleganța, siguranța și calitatea. 

Camera de Comerț și Industrie Brașov are un nou membru care sprijin firmele brașovene să devină mai competitive prin promovarea unei noi abordări a sistemelor de management.

Camera de Comerț și Industrie Brașov are un nou membru din domeniul Consultanței Hoteliere, Management hotelier și soluții HORECA.

Maurer Imobiliare, membră a Camerei de Comerț și Industrie Brașov,  reprezintă un nume cu rezonanță pe piața imobiliară din România.

În perioada 18-20 martie 2021, Comitetul Economic și Social European va organiza, la Bruxelles,  a 12-a ediție a manifestării pentru tineret: Your Europe, Your Say! (Europa ta, părerea ta!) 

Compania brașoveană ELMAS, membră Premium a Camerei de Comerț și Industrie Brașov, lider în domeniul instalațiilor de ridicat, și-a programat pentru acest an un buget de investiții de patru milioane de euro.

5 Martie 2021

Camera de Comerț și Industrie Brașov, în calitate de lider de proiect, în parteneriat cu ZETPRINT derulează, începând cu data de 03.09.2020 , proiectul “Cariera de success în domeniile tipografiei”, cod SMIS 2014+:133002, proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, obiectiv specific 3.12: Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/ competențe / aptitudini aferente sectoarelor economice / domeniilor identificate conform SNC (Strategia Națională pentru Competitivitate) și SNCDI (Strategia Naţională de Cercetare, Dezvoltare şi Inovare) ale angajaților.

Începând cu luna februarie 2021, SEDA INVEST, membră PREMIUM a Camerei de Comerț și Industrie Brașov,  s-a certificat ca Unitate Protejată. 

Companiei Elmas SRL, membră PREMIUM a Camerei de Comerț și Industrie Brașov, specializată în instalații de ridicat, i-a fost decernat premiul I în cadrul concursului mondial Elevator World „Project of the Year 2021”, la categoria “Lifturi speciale” cu proiectul „Platforma pentru persoane - Pasărea Măiastră”, pentru soluția tehnică adoptată. 

În perioada februarie - iunie 2021 se va derula Programul pilot “Școala Altfel de Acasă”, care  dă ocazia elevilor din 10 școli, publice și private din Brașov,  să participe la ateliere practice (online și offline) menite să le dezvolte atât abilitățile creative, de antreprenoriat, cât și posibilitatea de a-și cunoaște propriile aptitudini și competențe profesionale, prin organizarea unui număr de 10 ateliere de bricolaj online. 

În perioada februarie - iunie 2021 se va derula Programul pilot “Școala Altfel de Acasă”, care  dă ocazia elevilor din 10 școli, publice și private din Brașov,  să participe la ateliere practice (online și offline) menite să le dezvolte atât abilitățile creative, de antreprenoriat, cât și posibilitatea de a-și cunoaște propriile aptitudini și competențe profesionale, prin organizarea unui număr de 10 ateliere de bricolaj online. 

RoomInnovation este un concept inovator și unic la nivel mondial care vizează maximizarea spațiului dintr-o locuință și, implicit, creșterea calității vieții.

Pentru soluția tehnică adoptată, compania Elmas Brașov - membră a CCI Brașov,  specializată în instalații de ridicat, a fost declarată câștigătoare a treia oară consecutiv în cadrul concursului mondial Elevator World „Project of the Year 2021”, la categoria “Lifturi speciale” cu proiectul „Platforma pentru persoane - Pasărea Măiastră”.

În cadrul programului beneficiați de condiții speciale pentru serviciile CCI Brașov! 

Camera de Comerț și Industrie Brașov vă prezintă conceptul imobiliar al membrului Premium Cosmopolit Development. 

Vă informăm despre apariția Ghidului de investiții al Balochistanului. 

Compania dvs. întreprinde operațiuni comerciale de export?  În acest caz mărfurile trebuie să fie însoțite de declarațiile și certificatele aferente care, în funcție de caz, trebuie avizate de Camera de Comerț și Industrie. 

Camera de Comerț și Industrie Brașov vă informează cu privire la cel mai nou proiect imobiliar al membrului PremiumCosmopolit Development. 

În cadrul programului “Member2Member”, societatea ȚAC-PACK SRL, membru al Camerei de Comerț și Industrie Brașov, oferă un discount membrilor CCI Brașov la toate produsele comercializate. 

Centrul Enterprise Europe Network Brasov  vă prezintă Măsuri luate împotriva răspândirii și a impactului Coronavirusului – România. 

NEI DIVIZIA DE SECURITATE - membru CCI Brașov, vine în întâmpinarea nevoilor actuale: Soluția de scanare a temperaturii corporale. 

Compania Zacaria vine în ajutorul autorităților locale și a organizațiilor neguvernamentale implicate în gestionarea stării de urgență cauzate de pandemia COVID-19, punând gratuit la dispoziția acestora spații industriale. 

D.O. Security - membru CCI Brașov, vine în întâmpinarea nevoilor actuale cu soluția cu termoviziune pentru măsurarea temperaturii umane. 

BrasovTv  vă oferă servicii de promovare! 

Sărbătoriți 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii într-un cadru special! 

Sărbătoriți 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii într-un cadru special! 

Gratuități la serviciile departamentului Juridic-Arbitraj Resurse Umane! 

14 februarie 2020 - dată până la care beneficiați de reducere la plata cotizației de membru!  

14 februarie 2020 - dată până la care beneficiați de reducere la plata cotizației de membru!  

Compania brașoveană Elmas a câștigat un nou premiu “Project of the Year 2020” cu liftul Mega Elevator . 

Începând cu data de 16.08.2021, persoanele fizice pot publica pierderea documentelor în Monitorul Oficial prin intermediul Camerei de Comerț și Industrie Brașov.

Simplu și rapid - publicări în Monitorul Oficial! 

Direcționează până la 20% din impozitul pe profit sau pe venit al companiei tale către HOSPICE Casa Speranței

Termoizolație bazata pe nanomolecula de siliciu- o nouă tehnologie pentru izolații! 

Complex Euro Park Fundata - un concept turistic aparte, care se adreseaza turistilor atât din segmentul leisure cît și celor din segmentul corporate și business 

Vă informăm că a a intrat în vigoare cel mai cuprinzător acord de parteneriat al UE!

Eficienţa, efortul, grupul, barierele, îmbunătăţirea relaţiilor, atingerea obiectivelor sau rezolvarea problemelor sunt doar câteva dintre elementele definitorii pentru termenul de team building! 

Anul acesta, Cosmopolit sărbătorește 5 ani de excelență pe piața imobiliară din Brașov. Brandul s-a făcut remarcat încă de la primele proiecte pe care le-a lansat pe piața imobiliară, toate excelând prin conceptele aflate la baza lor.

Hotelul Favorit al vacanțelor pe litoral și al evenimentelor corporative! 

BRAȘOV TRAVEL GUIDE - FII UN EROU / BE A HERO / SEI EIN HELD,Descoperă orașul și economisește bani cu BRASOV CARD

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov -Biroul de Analiza și Prevenire a Criminalității  vă informează!

Promovarea economiei sociale și a responsabilității sociale corporatiste

Europol și Federația Europeană a Băncilor lansează o campanie de prevenire a celor mai întâlnite 7 tipuri de fraude în mediul online!

Așteptăm propunerile operatorilor economici din sectorul auto în ceea ce privește necesarul de aptitudini, competențe și calificări specifice angajaților! 

Educație, Responsabilitate, Atitudine - pe scurt ERA - Un proiect de educație rutieră, dedicat elevilor de clasa a 12-a din toate liceele brașovene. 

Aflați informații recente și interesante despre economia austriacă în România!

Opinia  dumneavoastră este importantă pentru noi! Vă propunem un sondaj de opinie privind rețelelor de informare din UE. 

O primăvară frumoasă! 

”Împreună pentru Brașov” - parteneriat pentru realizarea obiectivelor majore ale Brașovului! 

Vă invităm să participați gratuit la concertul de muzică persană organizat la Brașov!

Vă atenționăm cu privire la practici înșelătoare uzate de anumite companii! ATENȚIE

Atenție la cei care vă solicită informații!

Green Business Index 2017 – Barometrul responsabilitații față de mediu  a companiilor din România 

Modificările propuse de Comisia pentru Învăţământ, Ştiinţă, Tineret și Sport a Camerei Deputaților, vizează modificări majore privind modalitatea de autorizare a furnizorilor de formare cât și trecerea atribuțiilor privind formarea profesională!

“Educație cu Profit în Viitor” - un proiect cu și pentru  tineri! 

Camera de Comerţ Olandeză în România (NRCC) a desemnat Board-ul Director 2016-2017.

Vă facem cunoscută inițiativa Comisiei Europene de a realiza o consultare publică cu tema ”Legislația care guvernează managementul riscului substanțelor chimice”

Marketing, marketing on-line, PR. Un trio fantastic ce asigura, aplicat într-o manieră profesională, vizibilitatea, credibilitatea și atragerea cotei de piață dorite, în condițiile in care toate celelelate elemnet ale mediului intern sunt puncte tari.

Vă facem cunoscută inițiativa Comisiei Europene de a realiza o consultare publică privind o evaluare a potențialelor efecte produse de introducerea unor măsuri de eficiență energetică și eficiență a resurselor în proiectarea și producerea serverelor și echipamentelor de stocare a datelor din întreprinderi.

Vă facem cunoscută inițiativa Comisiei Europene de a realiza o consultare publică generată cu scopul de a colecta punctele de vedere/opiniile IMM-urilor cu privire la funcționarea regimurilor speciale privind TVA-ul.

De-a lungul seriei de articole publicate luna aceasta am povestit despre ce este un PR, ce activități desfășoară, ce instrumente utilizează, ce gafe sau ce bune practici are la îndemână. Și promiteam că revin cu exemple de campanii de succes – în sensul în care obiectivele stabilite inițial au fost îndeplinite sau chiar depășite.

Aveți peste 60 de ani și vreți să fiți parte a comunității virtuale? Vă așteptăm la Atelierul gratuit!

În fiecare an, marile publicații de PR din lume elaborează topul celor mai bune campanii derulate în anul precedent – un etalon clar atât al creativității agențiilor în domeniu, pe lângă validarea de către consumatori.

Ați remarcat probabil în ultima vreme nevoia de imagine, branding, comunicare și de diferențiere, nevoie în creștere. Însă pe o piața fiind relativ tânără, cel puțin în Brașov, este incert ce sunt exact și cum pot aduce valoare adăugată relațiile publice afacerilor de orice dimensiune. 

Despre ce înseamnă un specialist în relații publice, despre cât de la modă este meseria și ce abilități presupune, am discutat și s-au scris sute de articole în ultimii ani. Despre ce înseamnă o campanie de relații publice și cum pot fi evaluate efectele acesteia, vom discuta într-un articol viitor.

A fi specialist în PR pare a fi noul trend în materie de job-uri în ultimul timp, așa cum era economistul acum vreo 15 ani sau inginerul acum vreo 25. Este mirajul comunicării sau sunetul interesant al expresiei în limba engleză…public relations?

Vă invităm să participați la consultarea publică privind Inițiativa Start-Up. 

Comisia Europeană a lansat înscrierea pentru Competiția “Premiile pentru Promovarea Intreprinderilor Europene“. 

Progresele economice ale României cuprinse în Raportul de țară  lansat de Comisia Europeană. 

Contribuiți la dezvoltarea societății moderne? Vă recomandăm un nou program de responsabilitate socială!

Puteți sprijini realizarea ultimului episod a documentarului „Wild Carpathia 4” ! 

Programul EY Entrepreneur Of The Year este singura competiţie antreprenorială care se organizează la nivel global. 

Membrii CCI Brașov se pot înregistra GRATUIT în Greens Business Index 2015, barometrul responsabilității față de mediu a companiilor din România. 

Problematica gestionării pădurilor ca sursă de materie prima valoroasa pentru industria nationala, a devenit o forma de dezbatere publică în societate, fiind implicate ONG-uri din mediu, asociaţii patronale, politicieni, reprezentanţi ai presei şi o mare parte a societăţii. 

REZERVĂ-ŢI LOCUL LA START!
AI CEL PUŢIN 10 MOTIVE SĂ PARTICIPI LA MARATONUL DHL ŞTAFETA CARPAŢILOR: 

Vă puteți alătura echipei pentru sprijinirea sinistraților!

Puterea unui manager de a (i)mobiliza, la nivel practic, face diferenţa dintre o organizație închisă și centrată pe autoconservare și una deschisă și orientată pe dezvoltare.

Dacă am întreba un manager care ar fi primii angajați pe care i-ar concedia, probabil că ar indica persoanele cărora le lipsește dorința și plăcerea de a munci. Însă, există cazuri în care a trândăvi nu este același lucru cu a nu fi eficient.

Companiile au posibilitatea de a direcționa până la 20% din impozitul pe profit  către un ONG

Jürgen Ludwig, General Manager la Transfer de Tehnologie și Management SRL (TTM), a avut amabilitatea de a ne vorbi despre teme importante în ceea ce privește producția de energie din surse regenerabile și viitorul acesteia în România.

Când un angajat încearcă să arate şi să-şi construiască o imagine de învingător în faţa superiorilor şi colegilor, atunci, pentru el, a arăta că este o vedetă este mult mai important decât realizarea activităților sale. Concentrarea doar pe stima de sine ține de mecanismul narcisistului, pentru care numai propria persoană contează, restul reprezentând piedici sau mijloace în a se face observat.

Kope Istvan, manager la Advancetech SRL a avut amabilitatea de a ne vorbi despre experiența și viziunea lui de antreprenor, de modul în care treci de momentele dificile, îți loializezi clientții și despre planurile sale de viitor.

Peste 130 de țări au marcat în 7 octombrie „Ziua internațională a muncii decente”. Conceptul a fost elaborat de Organizația Internațională a Muncii (OIM) în 1999.

De ce un manager și-ar dori angajați fericiți la muncă? Pentru că implicarea emoțională și afectivă a acestora din urmă îi face mai atașați de ceea ce fac zilnic, cu alte cuvinte am putea auzi de la ei că în sfârșit au locul de muncă pe care și l-au dorit și astfel vor fi mai eficienți.

Principiul lui Peter afirmă că „într-o ierarhie, fiecare salariat tinde să urce până la nivelul lui de incompetență!”, dar ceea ce aș vrea să analizez este de ce se întâmplă ca uneori incompetența să stea la baza avansării.

Un manager care se concentrează pe rezultate are profil de cuceritor, iar când imaginea de sine are întâietate asupra activităţii, este asupritor. Cel care se încadrează în a doua categorie, teoretic, se va impune în fața angajaților lui, dar cu certitudine va pierde bătălia cu clienții.

În spatele fiecărui manager, antreprenor este o poveste de succes, o biografie care stârnește curiozitatea și pe care am dori prin intermediul acestei rubrici să le facem cunoscute pentru toți cei care au nevoie de un sfat, exemplu sau o motivație de a reuși în domeniul antreprenorial.

Premierul Victor Ponta a lansat miercuri, în discursul susţinut cu ocazia deschiderii Târgului Internaţional de Mobilă BIFE 2014, un mesaj de sprijin pentru Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR).