News CCI Brasov

Ofertă corporate economy Hotel Favorit, Venus

(0 voturi)
Ofertă corporate economy Hotel Favorit, Venus

Hotelul Favorit al vacanțelor pe litoral și al evenimentelor corporative! 

hotel favorit exterior noaptea Hotel Favorit, unul dintre cele mai mari hoteluri din statiunea Venus, vine in noul   sezon estival cu noi servicii pentru oaspeti si un facelift atragator, fiind renovate si modernizate toate cele 219 de camere la standard de 3***.

 Situat la granita statiunii Venus cu Cap Aurora, complexul hotelier Favorit     3*,dispune de 219 spatii de cazare, intinzandu-se pe o suprafata de 1000mp,   inconjurat de un parc cu verdeata bogata, care il transforma intr-o adevarata oaza   de verdeata si liniste, la doar 150 de metri de plaja larga, nisipoasa, cu intrare lina   in apa.

Complex Favorit este un concept turistic foarte prietenos si apropiat de oaspeti, care in noul sezon a imbracat o noua fatada, iar serviciile beneficieaza de imbunatatiri considerabile, care cu siguranta vor oferi clientilor cele mai bune conditii ale unei vacante relaxante: modernizari in camerele de 3*, wi-fi de inalta viteza in incinta hotelului; 1000 mp de verdeata, pentru plimbari in aer curat; piscina si programe creative adresate copiilor in cadrul Complexului Melodia****; alaturi de un inalt nivel de ospitalitate oferit clientilor. Astfel, oaspetii care ne-am trecut deja pragul cu siguranta vor descoperi cu placere aceste noi schimbari, iar clientii vor avea parte de o experienta frumoasa de vacanta sau evenimente atent organizate.

                              camera matrimoniala favorit camera twin favorit

Segmentul business beneficiaza de oferte atractive, cu tarife incepând de la 370 lei/pers, pentru doua nopti de cazare, cu pensiune completa si acces la centrul de conferinte.

Deoarece o parte semnificanta a clientilor este reprezentata de familii cu copii, am dezvoltat si in acest an o politica si programe speciale pentru cei mici, prin locurile de joaca destinate lor, dar si programe creative si personal specializat, pentru ca parintii sa se bucure cat mai mult de vacanta.

hotel-favorit

Relații suplimentare și sprijin la d-na Loredana Tiu
Departament evenimente corporate
_______________________________
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Tel: 0747.229.981
Web: www.hotelmelodia.ro