News CCI Brasov

Cosmopolit, 5 ani de excelență pe piața de real estate din Brașov

(0 voturi)
Cosmopolit, 5 ani de excelență pe piața de real estate din Brașov

Anul acesta, Cosmopolit sărbătorește 5 ani de excelență pe piața imobiliară din Brașov. Brandul s-a făcut remarcat încă de la primele proiecte pe care le-a lansat pe piața imobiliară, toate excelând prin conceptele aflate la baza lor.

Istoria Cosmopolit începe în urmă cu cinci ani, atunci când oamenii aflați în spatele brandului au decis să lanseze pe piața imobiliară noi idei, noi valori. Viziunea Cosmopolit este una care promovează valorile premium, stilul de viață modern, dar și sănătos și liniștit, chiar în zonele de maxim interes din oraș.

Proiectele Cosmopolit s-au făcut remarcate pe piața imobiliară datorită arhitecturii și designului lor, însă și datorită inovațiilor cu care au venit în domeniu. Fiecare proiect în parte se deosebește prin diverse caracteristici, iar în cei cinci ani de activitate, Cosmopolit a reușit să uimească cu fiecare investiție – motiv pentru care spațiile puse la dispoziție se vând rapid și atrag tot mai mulți clienți.

În cinci ani, Cosmopolit a venit cu cinci proiecte noi pe piața imobiliară, cinci ansambluri rezidențiale care înglobează valorile promovate de brand, dar fiecare diferențiindu-se prin noutățile cu care brașovenii au venit de fiecare dată.

Primul proiect al brandului este Cosmopolit Calcarului 19B, acesta fiind un proiect devenit etalon pe piața din Brașov. Stilul nonconformist al acestui ansamblu rezidențial a inspirat o adevărată serie, urmând și un al doilea proiect important: Cosmopolit Mihai Viteazul 4-6.

Prin acest al doilea proiect, Cosmopolit introduce valorile premium pe piața imobiliară din Brașov, începând astfel un drum sigur către top. Locația clădirii, designul interior și cel exterior devin elemente-cheie, care disting brandul de toate celelalte existente pe piață.

Al treilea proiect păstrează aceste valori de bază și vine cu și mai multe elemente noi și atrăgătoare pentru cei care se află în căutarea unei locuințe, a unui spațiu comercial sau de birouri. Cosmopolit Magnolia dovedește ambiție și inovație atât în ceea ce privește aspectul vizual, cât și execuția.

Anul acesta au început lucrările la cel de-al patrulea proiect Cosmopolit, Traian Grozavescu. Va fi finalizat în 2021, însă mare parte a spațiilor au fost deja vândute, renumele brandului atrăgând tot mai mulți clienți. În aceeași situație se regăsește și imobilul cu numărul cinci, Mihai Viteazul 1-3, extrem de așteptat pe piața imobiliară din Brașov.
Cosmopolit este brandul care a introdus pe piața imobiliară din Brașov multe noutăți, promovând valorile unui lifestyle premium, de calitate. Cosmopolit nu este un simplu constructor de ansambluri rezidențiale, ci vine în plus cu acel respect față de client, acea apropiere față de acesta.

Necesitățile locatarilor sunt descoperite și îndeplinite până la ultima, punându-se accentul pe un stil de viață cât mai liniștit și mai sănătos, chiar dacă vorbim despre clădiri aflate în centrul zonei urbane.

Din 2014, Cosmopolit demonstrează pasiunea pentru muncă, seriozitate, pasiunea pentru frumos și pentru inovație, toate aceste valori regăsindu-se în proiectele gândite și implementate sub egida brandului Cosmopolit.