News CCI Brasov

FunBuilding pe litoral: coeziune, eficiență și distracție

(0 voturi)
FunBuilding pe litoral: coeziune, eficiență și distracție

Eficienţa, efortul, grupul, barierele, îmbunătăţirea relaţiilor, atingerea obiectivelor sau rezolvarea problemelor sunt doar câteva dintre elementele definitorii pentru termenul de team building! 

Principiul unor astfel de evenimente corporative este relationarea, iar ideea de “Fun” vine sa completeze reusita evenimentelor prin oferirea unor activitati de entertainment, petreceri tematice si activitati atractive intr-un cadru modern si relaxant de 4*, pe litoral, cu tarife incepand de la 299 lei/pers.2019-hotel-melodia-1

De obicei, jocurile folosite in programele de team building au caracter practic, combinând eficient rezolvarea problemelor cu distracţia şi amuzamentul. Prin evenimentele, jocurile şi exerciţiile organizate de catre firmele specializate, membrii echipei sunt ajutaţi să-şi depăşească zona de confort, să se autodescopere, să descopere calitaţile colegilor şi să se implice conştient în dinamica grupului din care fac parte.

Evenimentele corporative de tip teambuilding reprezinta un procent mare din volumul evenimentelor implementate in cadrul Hotelului Melodia 4*, alaturi de partenerii nostri. Avand un portofoliu important in organizarea evenimentelor corporative, alaturi de un department profesionist dedicat exclusiv acestui segment, am conceput oferte si pachete care sa ofere oaspetilor experiente interesante si relaxante, care sa ii ajute in procesul de relationare si comunicare.

Hotel Melodia 4* asigura clientilor starea de bine prin practicarea la cele mai inalte standarde a serviciilor de cazare ( in cele 111 camere moderne, cu design unic,); de restaurant (restaurant cu specific international, cu o terasa primitoare); centru de conferinta (3 sali, 500 de locuri, complet utilate cu echipament modern); piscina de mari dimensiuni; sauna; fitness; plaja privata.

Pe langa aceste servicii, organizam pentru oaspeti petreceri tematice: pool parties; Hawaiian night; seara greceasca; Cinema Star Night; The Great Gatsby Party- asigurand atat decorurile specifice, cat si meniuri speciale si serviciile de entertainment (DJ & live band).
Pentru oaspetii care isi doresc experiente inedite le propunem activitati de sailing, yachting, care cu siguranta ii vor incanta.

Avand aceste atuuri, alaturi de experienta, portofoliul clientilor care ne recomanda, dar si flexibilitatea de a oferi clientilor serviciile si pachetele care sa corespunda asteptarilor lor, suntem siguri ca si in acest sezon vom avea parte de evenimente reusite, alaturi de partenerii si oaspetii nostri.


 

Hotelul Melodia 4* este situat in statiunea Venus si dispune de plaja privata aflata la o distanta de 150 m. Hotelul dispune de 8 apartamente, 42 de camere cu pat matrimonial si 61 de camere twin. Camerele sunt mobilate modern, au in dotare aer conditionat, LCD-uri si wi-fi gratuit. Segmentul corporate beneficieaza de un centru de conferinte, cu 3 sali dotate cu aparatura de ultima generatie si o capacitate totala de 500 de locuri. .Hotelul dispune de o piscina de mari dimensiuni, o sala de fitness,sauna, camera de relaxare, salon masaj cu diferite proceduri si un club pentru copii