News CCI Brasov

Complex Euro Park Fundata

(0 voturi)
Complex Euro Park Fundata

Complex Euro Park Fundata - un concept turistic aparte, care se adreseaza turistilor atât din segmentul leisure cît și celor din segmentul corporate și business 

Situat într-o zonă pitorească, la 18 km de Castelul Bran, și dispunând de o suprafata de 50000 m2, Complexul Euro Park Fundata dispune de 34 de camere moderne, în 5 vile moderne, clasificate la 5 margarete. Complexul dispune de o piscina interioară și zonă de wellness, teren de tenis, teren de fotbal și o zonă de activități indoor.

Pentru organizarea evenimentelor corporate (traininguri, cursuri, prezentari, sedinte), dispunem de o sală de conferințe, dar și spații speciale pentru organizarea activităților de team building outdoor.

Pentru segmentul corporate, complexul oferă și alte servicii specifice: petreceri tematice, foc de tabără, BBQ, tir cu arcul, paintball, atv-uri și treasure hunt. Restaurantul complexului are specific tradițional românesc, oferind preparate proaspete și variate, cu produse provenite de la producătorii locali, strategia de promovare și vânzare bazându-se pe promovarea tradiționalului și a tradițiilor locale.

Un concept turistic aparte, care se adresează turistilor din segmentul leisure, segmentului corporate și business, dar și altor activități sportive organizate.  Euro Park Fundata va beneficia începând din acest an de know how-ul și politicile de management hotelier al grupului CN21, constând într-o strategie coerentă de poziționare pe piață și investiții în infrastructură și servicii.

Începând cu primavara acestui an (a.c 2019), Complexul Euro Park Fundata 5* a fost preluat în gestiune și administrare de către CN2I Properties Accommodations, parte a grupului internațional CN2I, unul dintre liderii francezi în investiții imobiliare și hoteliere.

Contact: 

Paul Năstase
Complex Turistic Euro-Park
0742177282
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

www.euro-park.ro