News CCI Brasov

Campanie: Direcționează 20% din impozitul pe profit sau pe venit!

(0 voturi)
Campanie: Direcționează 20% din  impozitul pe profit sau pe venit!

Direcționează până la 20% din impozitul pe profit sau pe venit al companiei tale către HOSPICE Casa Speranței

Acasă sunt amintirile noastre de-o viață, acasă suntem împreună cu cei dragi, acasă ne întoarcem mereu la ceea ce suntem cu adevărat. Și tot acasă își doresc să fie îngrijiți mai bine de jumătate dintre pacienții care luptă cu boli incurabile.

Echipele HOSPICE Casa Speranței deschid în fiecare an peste 15.000 de uși pentru a intra în casele adulților și copiilor care au nevoie urgentă de îngrijire medicală, de sprijin și consiliere. De 27 de ani, specialiștii HOSPICE ajung în mod gratuit în casele în care suferința așteaptă să fie alinată.

Rămân însă o mulțime de uși nedeschise în întreaga țară, unde anual, peste 170.000 de pacienți au nevoie de servicii de îngrijire paliativă. Din păcate, doar unul din zece pacienți primește la timp îngrijirea de care are nevoie.

Vino alături de noi pentru a deschide următoarea ușă și a alina suferința!

Direcționează până la 20% din impozitul pe profit sau pe venit al companiei tale către HOSPICE Casa Speranței. Nu te costă nimic să oferi o destinație concretă banilor care, altfel, ar fi încasați de stat.

Ai o mulțime de #motivesadonezi pe hospice.ro/20hospice/

Vă mulţumim!

Mirela Nemţanu,
Director executiv HOSPICE Casa Speranţei

file:///C:/Users/User/AppData/Local/Microsoft/Windows/INetCache/Content.Outlook/8K2Q4KT0/hcs-template-email-noi-2019-extern-CCIbv.html