News CCI Brasov

Soluția cu termoviziune pentru măsurarea temperaturii umane propusă de D.O Security

(1 Vot)
Soluția cu termoviziune pentru măsurarea temperaturii umane propusă de D.O Security

D.O. Security - membru CCI Brașov, vine în întâmpinarea nevoilor actuale cu soluția cu termoviziune pentru măsurarea temperaturii umane. 

În contextul riscului de răspândire a infecției cu COVID-19 cu care ne confruntăm atât la nivel național, cât și mondial, D.O Security, membru al Camerei de Comerț și Industrie Brașov, vine cu o soluție de termoviziune pentru măsurarea temperaturii umane.

S-a dovedit faptul că virusul COVID-19 este foarte contagios, mai ales în spațiile aglomerate. Chiar dacă în unele cazuri purtătorul virusului nu prezintă simptome clare, temperatura corpului va indica daca este nevoie de o testare suplimentară.
Astfel, masurarea temperaturii este un prim pas în prevenirea răspândirii la scară mare a virusului COVID-19, însa măsurarea manuală a temperaturii se dovedește a fi ineficientă prin termometrul clasic sau pistolul de detecție cu infraroșu.
De asemenea, volumul de muncă pentru această procedură este foarte mare, mai ales dacă ne gândim la spațiile aglomerate, cu un grad ridicat de pericol de infectare precum: aeroporturi, gări, autogări, școli, spitale, ambasade, instituții publice, etc.

Această soluție propusă de D.O Security pe piața brașoveană, înregistrează automat temperaturile care indică o problemă și inclusiv portretul persoanei cu temperatură ridicată.

Mai multe informatii despre aceasta soluție foarte utilă regăsiți în prezentarea de mai jos :

2020-03-27-DO

Informatie utilă: Membrii Camerei de Comerț și Industrie Brașov interesați de această soluție, vor beneficia de un discount.

Date de contact :
Telefon : (+4) 0268 411 758
eMail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.