News CCI Brasov

Soluția de scanare a temperaturii corporale propusă de NEI DIVIZIA DE SECURITATE

(0 voturi)
Soluția de scanare a temperaturii corporale propusă de NEI DIVIZIA DE SECURITATE

NEI DIVIZIA DE SECURITATE - membru CCI Brașov, vine în întâmpinarea nevoilor actuale: Soluția de scanare a temperaturii corporale. 

În contextul riscului de răspândire a infecției cu COVID-19 cu care ne confruntăm atât la nivel național, cât și mondial, NEI DIVIZIA DE SECURITATE, membru al Camerei de Comerț și Industrie Brașov, vine cu o soluție de scanare a temperaturii corporale.

S-a dovedit faptul că virusul COVID-19 este foarte contagios, mai ales în spațiile aglomerate. Chiar dacă în unele cazuri purtătorul virusului nu prezintă simptome clare, temperatura corpului va indica daca este nevoie de o testare suplimentară.

Astfel, masurarea temperaturii este un prim pas în prevenirea răspândirii la scară mare a virusului COVID-19, însa măsurarea manuală a temperaturii se dovedește a fi ineficientă prin termometrul clasic sau pistolul de detecție cu infraroșu.

De asemenea, volumul de muncă pentru această procedură este foarte mare, mai ales dacă ne gândim la spațiile aglomerate, cu un grad ridicat de pericol de infectare precum: aeroporturi, gări, autogări, școli, spitale, ambasade, instituții publice, etc

Metoda de scanare automata, propusă de NEI DIVIZIA DE SECURITATE, este un sistem pentru monitorizarea temperaturii corporale DH-TPC 1 și DS-2, o soluție de scanare IR – non-contact a persoanelor din locatii aglomerate.

Mai multe informatii despre aceasta soluție foarte utilă regăsiți în prezentarea de mai jos sau pe site-ul www.neisecuritate.ro.

 

2020-nei-1                 2020-nei-2

2020-nei-3              2020-nei-4