News CCI Brasov

PROGRAMUL Member2Member al Camerei de Comerț și Industrie Brașov

(0 voturi)
PROGRAMUL Member2Member al Camerei de Comerț și Industrie Brașov

În cadrul programului “Member2Member”, societatea ȚAC-PACK SRL, membru al Camerei de Comerț și Industrie Brașov, oferă un discount membrilor CCI Brașov la toate produsele comercializate. 

Societatea ȚAC-PACK S.R.L.  desface ambalaje de toate tipurile, respectiv :
- Folii de construcții, alimentare, termocontractabile, streatch natur manuală și automată, cu bule, tubulature, de avertizare; pungi alimentare și nealimentare;
- Saci alimentari, de menaj din polietilena regranulată sau natur, de rafie standard și big-bag ;
- Decofrol, emulsii de răcire și uleiuri industriale ; etc.

Oferta generală se regășește hand pointing AICI.

Pentru o prezentare mai detaliată și pentru personalizarea ofertei în funcție de nevoile dumneavoastră, vă punem la dispoziție datele de contact ale reprezentantului firmei:
Rodica MUNTEANU
Telefon: 0745766793
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.Despre Programul M2M al Camerei de Comerț și Industrie Brașov:
- În calitate de membru al CCI Brașov, beneficiați de condiții speciale pentru serviciile noastre, dar și de reduceri la serviciile si produsele oferite de ceilalți membrii ai Camerei de Comerț și Industrie Brașov, prin programul Member2Member. Lista ofertelor se actualizează permanent.
- Sunteți membru al CCI Brașov și doriți să prezentați produsele și serviciile oferite de compania dumneavoastră celorlalți membrii și să le oferiți o reducere? Luați legătura cu noi!
- Înscrierile în cadrul programului se fac la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.