News CCI Brasov

Ansamblul rezidenţial Cosmopolit Zenit, cel mai amplu proiect al brand-ului Cosmopolit, își așteaptă viitorii proprietari

(0 voturi)
Ansamblul rezidenţial Cosmopolit Zenit, cel mai amplu proiect al brand-ului Cosmopolit, își așteaptă viitorii proprietari

Camera de Comerț și Industrie Brașov vă informează cu privire la cel mai nou proiect imobiliar al membrului PremiumCosmopolit Development. 

Cosmopolit Development, dezvoltatorul imobiliar brașovean, a lansat cel mai amplu proiect de până acum Cosmopolit Zenit, cu o poziționare excelentă într-o zonă foarte apreciată în Brașov: cartierul Răcădău, evaluat ca având cel mai curat aer din oraș.

Mult așteptatele apartamente ale complexului sunt acum scoase la vânzare, astfel că viitorii proprietari pot alege deja din varietatea de structuri disponibile pe site: http://cosmopolit-residence.ro/zenit-landing-page.

Cele două blocuri de câte 11 etaje pun la dispoziție în total 231 de locuințe ~ garsoniere, studiouri, apartamente de la 2 la 4 camere și penthouse-uri ~ cu spații vitrate mari, finisaje premium și aspect modern susținut de un concept arhitectural de cel mai înalt nivel. Ambele clădiri au la parter spații comerciale și de birouri, iar dotările includ, și în acest proiect, sisteme de casa inteligente.

Complexul este situat într-o zonă versatilă sub aspectul avantajelor – la baza cartierului Răcădău, strada Carpaților 15-17. Poziționarea combină soluția pentru două nevoi importante: viață dinamică, prin apropierea de centrele comerciale Carrefour și Magnolia și, totodată, liniștită, fiind în vecinătatea parcului Trandafirilor și la doar 5 minute de centrul Brașovului, de cealaltă parte a Tâmpei.

Cosmopolit Zenit respectă și în acest proiect promisiunea unicității și a calității aducând un aspect fresh și păstrând standardul premium cu care și-a obișnuit clienții. Atenția deosebită acordată alegerii materialelor și funcționalității detaliilor fac diferența în confortul locatarilor, iar integrarea unui număr mare de terase în cadrul complexului întregește viziunea unei vieți de calitate.

Ca susținător declarat al unui viitor caracterizat prin excelență, dezvoltatorul Cosmopolit investește continuu în forme de progres, astfel că în cel mai amplu proiect ~ ansamblul Zenit ~ totul este gândit ca să ofere o experiență completă.

De la cele mai selecte finisaje care bucură privirea, până la oportunitatea personalizării în cele mai mici detalii, spațiul conturează și reflectă valorile familiilor care vor alege să facă parte din comunitatea Cosmopolit.

„Ansamblul Zenit este o întregire a cartierului Răcădău – cea mai bună zonă rezidențială din Brașov – și continuă, cu îmbunătățiri constante, linia proiectelor anterioare. Dorința noastră este ca experiența ta să fie cu adevărat completă, să te conducă la acea stare în care, în sfârșit, te simți „acasă”, acolo unde valorile interioare se oglindesc în spațiul înconjurător, și viceversa. Acest lucru înseamnă cu adevărat „premium lifestyle”.” ~ Tamas Elekes. CEO Cosmopolit.

Mihaela Biris
Tel: 0742 838 003
Mail:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

cosmopolit