News CCI Brasov

Cosmopolit, mai mult decât o casă!

(0 voturi)
Cosmopolit, mai mult decât o casă!

Camera de Comerț și Industrie Brașov vă prezintă conceptul imobiliar al membrului Premium Cosmopolit Development. 

 

COSMOPOLIT reprezintă un concept care depășește granițele unui simplu proiect imobiliar, propunând înainte de toate un stil de a fi. Exigența cu care este abordat fiecare aspect al unei clădiri a atras interesul celor mai selectivi clienți.

Fie că ești în căutarea unei locuințe sau a unui spațiu în care afacerea ta să crească, Cosmopolit este locul ideal în care tu să te poți dezvolta. Proiectele centrale, Cosmopolit Traian Grozăvescu 7 și Cosmopolit Mihai Viteazul 1 îți pun la dispoziție o serie de imobile și spații comerciale cu o largă deschidere spre sectorul de investiții, fiind situate în apropierea principalelor puncte de interes ale orașului și la doar 5 minute de centrul Brașovului.

Cosmopolit Traian Grozăvescu 7 (mai multe detalii)

Cosmopolit Mihai Viteazul 1

 Cosmopolit Mihai Viteazul 1 (mai multe detalii)

Cosmopolit Traian Grozavescu 7

Pentru tinerii la început de drum și familiile cu copii, dezvoltatorul brașovean a lansat cel mai nou proiect, Cosmopolit Zenit situat în cartierul Răcădău, în prezent cea mai căutată zonă rezidențială din Brașov. Structurile sunt create după dorințele și specificul nevoilor clienților, oferind cea mai mare varietate a spațiilor de locuit de până acum, lăsând posibilă și opțiunea de personalizare după achiziție. O casă devine ”acasă” prin amprenta personalității tale.

 Cosmopolit Zenit (mai multe detalii)

Cosmopolit Zenit

ACASĂ este locul în care ești cu adevărat TU. Alege să spui ACASĂ în unul din proiectele COSMOPOLIT!

Contact: 

MIHAELA BIRIȘ

Tel: 0742 838 003

eMail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Office: Str. Mihai Viteazul Nr.6 - Brașov.