News CCI Brasov

Lean Solutions - Valoare pentru viitor

(0 voturi)
Lean Solutions - Valoare pentru viitor

Camera de Comerț și Industrie Brașov are un nou membru care sprijin firmele brașovene să devină mai competitive prin promovarea unei noi abordări a sistemelor de management.

Lean Solutions a fost înființată la începutul acestui an pentru a ajuta firmele din zona Brașovului să devină mai competitive prin promovarea unei noi abordări a sistemelor de management, folosind metodele Lean, Six Sigma, Agile și RPA.

Puteti afla mai multe despre noi si despre felul in care va putem fi de folos, prin vizionarea clipului de mai jos.

lean-solutions-1

La debutul unei crize se întâmplă următoarele: încasarile scad vertiginos, iar cheltuielile devin nesustenabile; metodele de promovare folosite până atunci nu mai stimulează încasările și acestea se prăbușesc, iar echipele de management reacționează puternic prin limitarea agresivă a costurilor – aceste măsuri obstrucționând în mod indirect revenirea companiilor pe viitor.

În urma crizei generate de situația COVID-19, ați fost nevoiți să luați măsuri dure pentru salvarea afacerii? Dacă ați fost într-o situație privilegiată și compania dumneavoastră nu a fost afectată semnificativ, ați implementat acțiuni care să vă ajute să treceți la următorul nivel de dezvoltare al acesteia?
Privind în urmă, măsurile pe care le-ați luat au fost cele mai potrivite?

În general, măsurile standard de combatere a efectelor unei crize au legătură cu reducerea cheltuielilor de personal, dar nici măcar acestea nu au părut suficiente în multe cazuri.

Și atunci, ce este de făcut?

Din motive ce țin de puterea obișnuinței anumite situații trec neobservate, astfel se ratează anumite șanse de îmbunătățire ale rezultatelor afacerii precum creșterea încasărilor și reducerea costurilor – iar Lean Solutions oferă consultanță în afaceri și management pentru evitarea acestor scenarii.

De asemenea, ne aflăm într-o poziție privilegiată față de persoanele direct implicate în procesul de decizie, având avantajul unei perspective din exterior asupra situațiilor ce afectează organizațiile, putând astfel identifica rapid provocările cu care se confruntă acestea și promovând soluții optime cu acțiune imediată pentru obținerea rapidă a unor rezultate concrete.

Astfel, vă putem susține pentru a îmbunatați activitatea companiei dumneavoastră, găsind cele mai bune soluții pentru creșterea încasărilor și scăderea costurilor.

Sunteți gata să începem?

Date contact:

Telefon: 0741 040 135

Email:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  

Site web: leansolutions.ro

 

 lean