News CCI Brasov

Cosmopolit Zenit - Acasă este o experiență. Alege ce e mai bun. Pentru tine.

(1 Vot)
Cosmopolit Zenit  - Acasă este o experiență. Alege ce e mai bun. Pentru tine.

Suntem inspirați de oameni ca tine, de vise și povești care își caută casa. De aceea, Cosmopolit Zenit, membru al CCI Brașov,  este creat din dorința de a conține experiențele tale memorabile într-un spațiu inedit. Complexul situat chiar la intrarea în cea mai bună zonă rezidențială din Brașov, cartierul Răcădău, va găzdui o viitoare comunitate Cosmopolit din care ne bucurăm să fii parte.

Astfel, orice vei alege dintre cele 227 de locuințe ale celor 2 blocuri de câte 11 etaje, știi că te vei bucura deopotrivă de aerul curat și apropierea de natură, dar și de accesul facil spre inima orașului și centrele comerciale din zonă: Carrefour și Magnolia.

Odată ce ai ales, te felicităm pentru investiție! Căci avantajele pe care le ai pe termen lung devenind proprietar al unui apartament nu mai sunt de mult un secret. Valoarea imobilului crește o dată cu timpul, generându-ți un venit sigur și substanțial.

Spațiile pe care le găsești în Cosmopolit Zenit sunt, așa cum te-am obișnuit, dintre cele mai diverse și versatile pentru ca tu să te bucuri de experiențe unice, personalizate.

Structurile de tip studio și apartamentele cu 2 camere, potrivite mai ales tinerilor și cuplurilor, sunt spațioase și bine compartimentate, cu spații vitrate mari și o deosebită atenție la detalii.

Gândite și create cu aceeași grijă, structurile de 3 și 4 camere sunt alese cu precădere de familii, fiind preferate, în contextul actual, și din nevoia de a delimita spațiul căminului de cel profesional.

Vezi mai multe tipuri de structuri:https://cosmopolit.ro/disponibilitate-zenit/ 

Îți stăm, așadar, la dispoziție să povestim despre ce este mai potrivit nevoilor și visurilor tale.
Tel: Zoltan Szasz - 0724 999 992
Dana Dumitrescu - 0741 185 185
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Office: Str. Mihai Viteazul Nr.6 - Brașov.

 

cosmopolit-zenit