News CCI Brasov

AMMO SPLENDID SRL - noul membru al Camerei de Comerț și Industrie Brașov

(9 voturi)
AMMO SPLENDID SRL - noul membru al Camerei de Comerț și Industrie Brașov

Camera de Comerț și Industrie Brașov are un nou membru din domeniul înfrumusețării corporale.

Încă din 2010 facem femeile să se simtă și să fie mai frumoase!

Centrul de epilare Perfect Skin Laser este prezent pe piața din România cu 2 saloane de epilare definitivă, în 2 orașe: București și Brașov. Oferim epilare cu laser definitivă și remodelare corporală, prin metode sigure, accesibile, rapide și eficiente folosite cu succes în toată lumea.

Conceptul nostru susține ideea unei experiențe speciale oferite clientelor, prin atmosfera intimă și primitoare, a serviciilor de foarte bună calitate, a personalului pregătit și amabil precum și produse profesionale, toate pentru a fi în măsură să satisfacem și cele mai exigente gusturi!

Suntem un centru de epilare discret, intim și confortabil, cu o echipă profesionistă ce pune suflet și inspirație în tot ceea ce face, pentru a vă putea relaxa și bucura de servicii de calitate, iar frumusețea naturală este pusă în valoare de mâinile specialiștilor noștri în arta frumuseții și esteticii corporale, pentru a va arată ce înseamnă starea de bine și de sănătate!

De ce am ales epilarea definitivă cu laser?
Este o soluție potrivită atât pentru a scapa de părul nedorit, cât și pentru tratarea unor boli de piele precum foliculita, metoda de epilare definitivă cu laser poate fi folosită pe toate tipurile de piele, atât pentru femei cât și bărbați. Alege o piele catifelată fără durere și îndepărtează părul nedorit de pe orice zona a corpului.

Tratamentul de epilare cu laser oferit în cadrul centrului nostru este efectuat de către un personal specializat, iar numărul de ședințe necesar poate fi diferit în funcție de zona tratată, culoarea pielii, de tipul firului de par și de vârstă, toate fiind influențate hormonal.

Procesul de epilare definitivă a tuturor zonelor corpului este posibil datorită dispozitivelor pe bază de lumină, la un nivel calitativ superior. Dintre toate variantele prezente pe piața internațională de profil, laserul este unanim apreciat ca fiind standardul de vârf al tehnologiei pentru epilare definitivă.
De asemenea, cu toate ne dorim să ne păstrăm frumusețea fără ajutorul intervențiilor chirugicale,  alegem tratamentele de remodelare corporală, care sunt noninvazive și au efecte spectaculoase asupra corpului, fiind mai eficiente și mai puțin complicate.

În cadrul centrului Perfect Skin Laser, folosim tehnologiile Exilis Elite BTL, remodelarea corporală constând în transformarea uneia sau a mai multor zone ale corpului prin anumite proceduri și tehnici estetice și medicale noninvazive. Concret, prin aceste proceduri este eliminat țesutul adipos, iar celulita este diminuată; în același timp, se urmărește tonificarea pielii și a mușchilor.
Tratamentele de remodelare corporală pot fi urmate de persoane de toate vârstele, atât femei, cât și bărbați.

Echipa noastră vă stă la dispoziție, cu cele mai profesionale produse și tehnologii și cu cele mai eficiente sfaturi, care vă vor convinge de profesionalismul întregii echipe, pregătiți să vă asigure multe clipe de răsfăț și garanția că veți arată din ce în ce mai bine și mai frumoasă!

Persoană de contact:  Marcu Ana Maria 

Telefon: 0738 053843
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Web site: www.perfectskinlaser.ro