News CCI Brasov

Campanie umanitară de Paști

(0 voturi)
Campanie umanitară de Paști

În preajma Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț și Industrie Brașov vă invită să organizăm împreună Masa de Paști pentru beneficiarii Asociației Filantropice Medical Creștină „Christiana” Brașov - Căminul de Bătrâni dr. Teofil Mija.

Fiecare doritor își poate aduce contribuția cu produse alimentare, fructe, legume, produse de partiserie, dar și dezinfectanți și alte produse de igienă. Pentru cei 80 de beneficiari, dorim să pregătim și pachete cu dulciuri, cărti și alte produse adecvate vârstei dânsilor.

De asemenea, Asociația Christiana a punctat nevoile actuale ale Căminului și ne-ar bucura dacă ar exista companii care ar dori să sprijine în următoarea perioadă următoarele achiziții: un cuptor profesional (pentru a putea continua tradiția coacerii cozonacilor de Paști), cuiere pentru fiecare camera (40 buc) și veioze individuale (80 buc).

Ne bucurăm să vă avem alături și de această dată!

Donațiile se vor face direct la Căminul de Bătrâni Dr. Teofil Mija.

Pentru informații suplimentare, reprezentantul Campaniei umanitare din cadrul Departamentului de Marketing & PR al Camerei de Comerț și Industrie Brașov vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0723.671.307.