News CCI Brasov

Campanie umanitară de Paști

(0 voturi)
Campanie umanitară de Paști

Multumim partenerilor implicați în campania umanitara Masa de Pasti adresata beneficiarilor Asociatiei Filantropice Medical Crestine “Christiana”.

În perioada 20.04.2021 - 30.04.2021, a avut loc campania umanitara Masa de Pasti adresata beneficiarilor Asociatiei Filantropice Medical Crestine “Christiana”.

Pe această cale dorim să mulțumim partenerilor implicați:

sageata rosia AGM Fresh - donație fructe și legume;

sageata rosia Agro Barsa Prod Serv SA - donație ouă;

sageata rosia Olympus Romania - donație produse lactate și sucuri naturale;

sageata rosia  Adriana Prod - donație pâine;

sageata rosia  Braldico SRL - donație cozonac, pască și prăjituri.

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați inițiativelor noastre viitoare!

În semn de mulțumire, beneficiarii Asociației au transmis o felicitare și un mesaj, pe care dorim să îl
împărtășim cu dumneavoastră.

campanie-umanitara-2

campanie-umanitara-1


 

Despre campania umanitară

În preajma Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț și Industrie Brașov, împreună cu partenerii săi, a organizat Masa de Paști pentru beneficiarii Asociației Filantropice Medical Creștină „Christiana” Brașov - Căminul de Bătrâni dr. Teofil Mija.

Fiecare doritor și-a adus contribuția cu produse alimentare, fructe, legume, produse de partiserie, dar și dezinfectanți și alte produse de igienă. Pentru cei 80 de beneficiari, au fost  pregătite și pachete cu dulciuri, cărti și alte produse adecvate vârstei dânsilor.

De asemenea, Asociația Christiana a punctat nevoile actuale ale Căminului și ne-ar bucura dacă ar exista companii care ar dori să sprijine în următoarea perioadă următoarele achiziții: un cuptor profesional (pentru a putea continua tradiția coacerii cozonacilor de Paști), cuiere pentru fiecare camera (40 buc) și veioze individuale (80 buc).

Ne bucurăm să vă avem alături și de această dată!

Donațiile se vor face direct la Căminul de Bătrâni Dr. Teofil Mija.

Pentru informații suplimentare, reprezentantul Campaniei umanitare din cadrul Departamentului de Marketing & PR al Camerei de Comerț și Industrie Brașov vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0723.671.307.