News CCI Brasov

Recrutarea reprezentanților primarului în consiliile de administrație ale școlilor, liceelor și grădinițelor

(0 voturi)
Recrutarea reprezentanților primarului în consiliile de administrație ale școlilor, liceelor și grădinițelor

Primăria Brașov, în parteneriat cu Asociația pentru Valori în Educație, a început recrutarea reprezentanților primarului în consiliile de administrație ale școlilor, liceelor și grădinițelor. Invităm reprezentanții mediului de afaceri brașovean să se înscrie în acest proces de recrutare. 

Consiliile de administrație ale instituțiilor de învățământ preuniversitar se întrunesc lunar în ședințe ordinare, precum și ori de câte ori este necesar în ședințe extraordinare. Rolul de reprezentant al primarului în consiliul de administrație al unității de învățământ preuniversitar de stat necesită o implicare voluntară (neplătită), care presupune o activitate de aproximativ 2-4 ore pe lună, aceasta fiind o estimare și nu o regulă sau o solicitare formală.

Nu este necesară vreo calificare anume pentru a putea fi desemnat ca reprezentant al primarului în consiliul de administrație, ci doar de seriozitate, implicare și, de preferat, o experiență în domeniul educației, fie ea și la nivelul unui părinte care are sau a avut un copil la școală, grădiniță sau liceu.

Vă rugăm să accesați link-ul hand pointing AICI pentru a afla mai multe despre cum puteți aplica.

Biroul de Relații și Inovare Comunitară
Primăria Municipiului Brașov