News CCI Brasov

Cosmopolit – de 7 ani creează experiențe unice

(0 voturi)
Cosmopolit – de 7 ani creează experiențe unice

Acum 7 ani, Cosmopolit a deschis o nouă cale în piața imobiliară, transformând dorințele și visurile cumpărătorilor de real estate în realitate. Sursa de inspirație o reprezintă chiar oamenii, iar motivația vine din misiunea asumată de a oferi experiențe unice in segmentul imobiliar.

Cosmopolit s-a impus încă de la început ca brand premium atât prin conceptele create, cât și ca standarde impuse în calitate. Astfel, de 7 ani, echipa creează clădiri de cea mai înaltă calitate, cu atenție deosebită la detalii, de la cele exterioare până la designul interior, personalizat pentru fiecare utilizator. Proiectele Cosmopolit sunt gândite cu viziune pe termen lung pentru a oferi confortul pe care și-l doresc clienții segmentului imobiliar premium. Ansamblurile rezidențiale construite de dezvoltatorul imobiliar brașovean Cosmopolit creează pentru fiecare client acea experiență unică pe care și-o dorește și care să-i reflecte personalitatea atât în locuințe, cât și în spațiile comerciale.

În acești șapte ani, Cosmopolit a creat șase proiecte imobiliare, fiecare cu un specific aparte, cu direcții inovative, dar aliniate la valorile brandului.

Primele trei proiecte ale brandului sunt deja finalizate și în uz, iar astfel s-a născut și comunitatea Cosmopolit.

Proiectul Calcarului 19B a fost trend setter prin arhitectura deosebită și designul unic atât în exterior, cât, mai ales, în apartamente și spațiile comune. Viziunea pe care dezvoltatorul imobiliar a conturat-o o dată cu acest prim complex a devenit deja recunoscută și confirmată cu cel de-al doilea proiect – Mihai Viteazul 6. Un ansamblu central, gândit să ofere accesul rapid la inima orașului, dar și să creeze acea oază de liniște pe care cu toții ne-o dorim acasă.

Începând cu complexul Magnolia, Cosmopolit dovedește o creștere susținută și sustenabilă, creând un model ambițios și inovativ într-una din cele mai căutate zone ale Brașovului – cartierul rezidențial Rădăcău.

În ultimii doi ani au fost lansate încă 3 proiecte, în faze diferite de dezvoltare, care confirmă promisiunea de brand Cosmopolit, aceea de a oferi experiențe unice și personalizate tuturor celor care vor un stil de viață premium.

Cosmopolit Traian Grozăvescu 7 este soluția ideală pentru persoanele moderne, care au nevoie de acces central și de liniște acasă. Va fi printre puținele clădiri care se vor mai construi în apropierea centrului istoric. Cosmopolit Mihai Viteazul 1 este cel mai complex proiect imobiliar de până acum al brandului. Acesta propune o abordare modernă, o viziune nouă asupra conceptului de locuință, una care să corespundă nevoilor oamenilor care își doresc să locuiască în apartamente noi situate în zona centrală a Brașovului.

Ansamblul Cosmopolit Zenit este cel mai amplu proiect de până acum, compus din două blocuri, și reprezintă o întregire a cartierului Răcădău, cea mai bună zonă rezidențială din Brașov.

Fiecare proiect este unic, iar atenția la detalii și posibilitatea personalizării aduc plusul de valoare atât de apreciat. Materialele și finisajele premium întregesc această experiență, iar spațiile comune ies în evidență prin designul deosebit și îmbinarea elementelor clasice cu cele moderne.

Încrederea pe care Cosmopolit o inspiră vine din respectarea promisiunii de brand și experiența premium pe care o oferă întotdeauna. Decizia este și mai ușoară atunci când în dotările standard se găsește acel confort suplimentar dat de alegerile pe care Cosmopolit le face pentru toate aceste proiecte, alegeri ce reflectă standardul premium pe care l-a propus încă de la primul pas și valorile cu care echipa a pornit în această construcție.

Echipa Cosmopolit, coordonată de CEO Tamas Elekes, este o echipă tânără și creativă, căreia îi place să gândească cu viziune pe termen lung: „Noi, la Cosmopolit, abordăm fiecare proiect în toată complexitatea lui și cu deosebită atenție la detalii. Determinarea noastră de a pune accent pe calitate menține standardul premium pe care îl promitem. Iar unicitatea fiecărui proiect reprezintă un plus pentru investitori, totul fiind gândit pentru ca experiența să fie cu adevărat completă, să conducă la acel sentiment de acasă.”

Echipa Cosmopolit

cosmopolit-7-ani-v1