News CCI Brasov

Asigurarea pentru călătorii Groupama - fără griji în vacanță

(0 voturi)
Asigurarea pentru călătorii Groupama - fără griji în vacanță

Cu asigurare, pleci mai liniștit în vacanță! De ce Groupama? 

Asigurarea pentru călătorii Groupama oferă asistență financiară medicală și non-medicală în timp ce călătorești în România sau în străinătate.

Asigurarea de călătorie, cu acoperiri de până la 50.000 euro, include:
Îngrijire medicală de urgență și transport medical sau funerar (risc de COVID-19 inclus)
Asigurarea de anulare a călătoriei (Storno) oferă acoperire în caz de boală sau deces (risc de COVID-19 inclus); polița trebuie activată cu cel puțin 3 zile înainte de începerea călătoriei
Asigurarea pentru călătoriile cu avionul implică rambursarea cheltuielilor ca urmare a întârzierii sau pierderii zborurilor, a bagajelor întârziate sau a pierderii bagajelor
Întreruperea călătoriei acoperă evenimentele cauzate de izolare sau carantină ori spitalizare; cheltuielile sunt plătite pentru cazare, mâncare, telefon, bilet de avion până la o anumită sumă asigurată (risc de COVID-19 inclus)
Acoperiri pentru sporturi sezoniere, pentru accidente

Ai o reducere de 10% pentru asigurarea de bază, dacă ai schema completă de vaccinare și pentru copiii tăi, dacă sunt cuprinși pe aceeași poliță.

Obține o ofertă rapid online: https://asigurarionline.groupama.ro/travel_ng/travel_oferte/calculator

Pentru orice informații suplimentare, ne poți contacta la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau tel. 0374.110.110, de luni până vineri, între orele 8:00 și 18:00 sau vizitați rețeaua noastră de vânzări.

calculator