News CCI Brasov

Camera de Comerț și Industrie Brașov susține sportul brașovean!

(0 voturi)
Camera de Comerț și Industrie Brașov susține sportul brașovean!

Spirjiniți sportul brașovean și DEVENITI SPONSOR!
Retrăiește legenda voleiului brașovean! Asociația Club Sportiv Vulturii Brașov

Ideea acestui club aparține foștilor voleibaliști brașoveni și iubitori de sport din județ: lulian Stoian, Adrian Pustiu, Răzvan Burlacu, Nelu Turcu, Tănase Tănase, Petre Stancu și alții.

poza-asociatia-vulturuluiÎn perioada 1960 - 2000 voleiul brașovean s-a clasat la un nivel înalt, iar acum este aproape inexistent. lnițiatorii și participanții la acest proiect doresc ca acest sport deosebit să renască în inimile brașovenilor, iar echipa de volei să devină un ambasador al orașului nostru.

În prima fază, clubul o să aibă în componență o singura echipă de seniori, urmând ca după clasarea în TOP 3 LA NIVEL NAȚIONAL, să se înființeze echipele de juniori. Ne dorim și un centru de excelență în Brașov, un centru olimpic, dar până atunci, suntem foarte determinați să creem acest proiect voleibalistic de la temelie. Este un proiect ce aparține comunității, iar implicarea tuturor este primordială pentru succesul acestui demers.

Startul competițional al echipei va avea loc în sezonul urmator, 2021-2022, în liga a 2-a națională. Obiectivele principale sunt promovarea în prima ligă și construcția solidă, atât a echipei propriu-zise, cât și a celei manageriale.

Așteptările sezonului 2022-2023 sunt clasarea echipei în prima jumătate a clasamentului ligii 1, iar la sfârșitul perioadei 2023-2024 să reușim performanța de a ne ascede pe podiumul ligii naționale.

După acest punct, intrăm într-o nouă faza a proiectului, iar câteva dintre ținte sunt:
- construirea unor pepiniere de sportivi, juniori și un centru de excelență;
- înființarea Centrului Olimpic la Brașov;
- menținerea echipei de seniori în top 3 la nivel național;

În tot acest timp, în afara sălii de sport, atenția noastră se va îndrepta către brașoveni.

Sportul face parte din cotidianul comunității și ne dorim să oferim brașovenilor spectacol. Suntem încrezători ca echipa "Vulturii Brașov" va deveni un reper important în sportul brașovean.

Un prim pas pe care o să îl facem este ca toți membrii clubului să fie implicați în activități de susținere socială.

Asociația va crea acțiuni de responsabilitate în cadrul mai multor ONG-uri, cu scopul de a sprijini nevoile comunității.

Planul de sponsorizare al Asociației hand pointing AICI.

Persoană de contact: 

Radu-Valentin PAUL
Responsabil sponsorizari
telefon: 0722 999 990
e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.