News CCI Brasov

diMANSIONS Fun Garden - Bucurie weekend de weekend în Cartier Coresi

(0 voturi)
diMANSIONS Fun Garden - Bucurie weekend de weekend în Cartier Coresi

Vara lui 2021 se anunță absolut specială, iar distracția și atmosfera marilor festivaluri se mută la Brașov, în Coresi Business Campus, făcând din Coresi probabil cel mai ”fun” cartier din România: 14 august - The Motans!

afis-pyroevents-1Weekend de weekend, din 29 iulie până pe 19 septembrie, staruri ale muzicii internaționale și din România, vă așteaptă la concerte senzaționale, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, creată alături de partenerii noștri – Comparty Events și Pyro Events Team. Pe lângă concerte, diMANSIONS Fun Garden aduce în parcul Coresi Business Campus, la fiecare sfârșit de săptămână o zonă de food, baruri, activități pentru copii, sport, weekend-uri tematice, expoziții itinerante, silent disco și multe altele.

 

 

the-motansWeekend-ul acesta îți aducem pe scena diMANSIONS Fun Garden una dintre cele mai apreciate trupe ale momentului, The Motans!

Lista concertelor continuă cu nume mari, datele exacte urmând a fi confirmate în zilele următoare. Printre artiștii care vor urca pe scena diMANSIONS Fun Garden se află celebrii Gipsy Kings, dar și cea mai celebră trupă de petrecere din Europa – Hermes House Band, autorii hiturilor ”Country Roads”, ”I Will Survive” sau ”Life is Live”. Dintre trupele autohtone, între artiștii confirmați se regăsesc Irina Rimes, The Motans, Vița de Vie, Gașca Zurli sau 5Gang.

 

 

Acces cu vaccin sau test antigen și bilete începând cu 75 de lei

Accesul în diMANSIONS Fun Garden se face gratuit în tot timpul weekend-ului, mai puțin în serile de concerte, începând cu ora 17. Participarea la concerte este permisă doar pentru persoanele care prezintă: certificatul verde european de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, ori rezultatul negativ al unui test antigen rapid, ori un document ce demonstrează trecerea prin infecția cu virusul SARS-CoV-2.

În acest sens, organizatorii vor pune la dispoziție un punct de testare rapidă, înainte de acces. Toți participanții care doresc să fie testați sunt rugați să ajungă din timp în Coresi Business Campus pentru a evita cozile și întârzierile. Pe site-ul iabilet.ro toți cei dornici să participe la concertele diMANSIONS Fun Garden vor putea găsi abonamente valabile pe tot parcursul unui weekend (intrări și ieșiri nelimitate), dar și bilete de acces de o zi. Pentru primul weekend, prețurile abonamentelor încep de la 165 de lei și permit accesul la toate cele 4 seri de evenimente. Biletele se vor comercializa momentan în limita a 2500 de participanți, urmând ca în luna august organizatorii să se raporteze la noile reglementări în vigoare.

Detalii regăsiți pe paginile de Facebook ale Coresi Shopping Resort și diMANSIONS Hit Music Festival, precum și pe site-ul vânzătorului exclusiv de bilete: iabilet.ro.