News CCI Brasov

ELECTROPRECIZIA ELECTRICAL EQUIPMENT - Soluții dedicate pentru injecție mase plastice

(1 Vot)
ELECTROPRECIZIA ELECTRICAL EQUIPMENT - Soluții dedicate pentru injecție mase plastice

Cu 66 de ani de experiență și investiții continue în tehnologie, compania ELECTROPRECIZIA ELECTRICAL EQUIPMENT, parte integrantă din grupul ELECTROPRECIZIA HOLDING, este un important reper de calitate pe piața locală și internațională în injecția de mase plastice.

ELECTROPRECIZIA ELECTRICAL EQUIPMENT este o companie puternic orientată către client, fiind în același timp, preocupată de menținerea procesului de îmbunătățire continuă, cu un mare accent pe calitate.
Principalele directii de dezvoltare ale companiei sunt tehnologia orientată spre viitor și soluțiile dedicate pentru domeniul de Injecție mase plastice.

ELECTROPRECIZIA ELECTRICAL EQUIPMENT este un jucător important în industria de injecție mase plastice, acoperind diverse domenii:
• industria prelucrătoare (componente motoare electrice, echipamente electrice, etc.)
• industria automotive (componente, accesorii)
• industria medicală
• construcții
• alte industrii conexe

Compania are parteneriate de succes cu importanți clienți internaționali: Preh, Quin, Lodige, ABB, Siemens și din grupul Electroprecizia Holding - Electroprecizia Electrical Motors, pentru care produce componente din mase plastice pentru industria automotive, construcții, motoare electrice, precum și asamblare componente electrice.

ELECTROPRECIZIA-ELECTRICAL-EQUIPMENT-1

Compania investește constant în utilajele de injecție mase plastice și în condițiile mediului de lucru. În ultimii ani compania Electroprecizia Electrical Equipment a derulat cu succes proiecte de retehnologizare de peste 2 milioane euro:
• Creșterea competitivității economice a societății Electroprecizia Electrical Equipment SRL pe piața internă și internațională prin diversificarea producției (850.700 euro), proiect co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul european de dezvoltare regională, prin care s-au achiziționat 5 mașini de injecție mase plastice.

EE-newsletter FOTO-1
• Extinderea capacității de producție a Electroprecizia Electrical Equipment (1.250.000 euro), proiect co-finanțat de Ministerul Finanțelor Publice, prin intermediul căruia compania a achiziționat mașini de injecție full electrice, un utilaj bicomponent de 220 tone forță, un sistem centralizat de alimentare cu materie primă și un aparat de ultimă generație sudură laser pentru mentenanța matrițelor.

EEE-2

Tehnologia de ultimă generație și gama variată de mase plastice (POM, ABS, PC, PC/ABS, PMEA, PMMA) de care dispune compania o situează în topul furnizorilor de componente din mase plastice în domeniile industriei prelucrătoare, automotive și în domeniul construcțiilor. Capacitatea tehnologică a utilajelor de injecție în cadrul Electroprecizia Electrical Equipment începe de la 50 tone forță până la 400 tone forță.

Compania deține certificări Lloyd’s pentru standardele ISO 9001:2015; ISO14001:2015, OHSAS 18001:2007 și din 2019 IATF 16949 și un Sistem de Management integrat al Calității.

Competențele și abilitățile dezvoltate în timp, angajații dedicați, cu aceeași mentalitate orientată către satisfacția clienților prin urmărirea calității produselor din portofoliul companiei, asigură premisele de dezvoltare sustenabilă și responsabilă a companiei, pe termen lung.

Strategia companiei ELECTROPRECIZIA ELECTRICAL EQUIPMENT pentru următorii 3 ani vizează prioritar creșterea capacităților de producție prin învestirea în noi utilaje de injecție mase plastice.

Conceptele de precizie, loialitate, perseverență și flexibilitate sunt principalele valori ce caracterizează activitatea societăţii şi caracterul parteneriatelor pe care le încheiem, pentru ca ele să devină parteneriate pe termen lung, cu beneficii bilaterale.