News CCI Brasov

ELECTROPRECIZIA TOOLS PRODUCTION – Ținem ritmul progresului tehnologic!

(1 Vot)
ELECTROPRECIZIA TOOLS PRODUCTION – Ținem ritmul progresului tehnologic!

Electroprecizia Tools Production parte integrantă din grupul ELECTROPRECIZIA HOLDING, este o companie cu o vastă experiență în domeniul proiectării şi execuţiei  SDV-urilor (Scule, Dispozitive, Verificatoare).

Electroprecizia Tools Production parte integrantă din grupul ELECTROPRECIZIA HOLDING, este o companie cu o vastă experiență în domeniul proiectării şi execuţiei SDV-urilor (Scule, Dispozitive, Verificatoare).

Nu putem vorbi despre Electroprecizia Tools Production fără o scurtă incursiune în istoria să care începe în urmă cu 85 de ani, când micuța întreprindere Prerom din Brașov fabrică de instrumente pentru avioane, realiza produse ce implicau un mare grad de tehnicitate, de care au fost responsabili proiectanții de elită ai Prerom, dar și specialiștii de înaltă calificare ai Sculăriei.

Compania are o arhivă de peste 80.000 de proiecte de SDV-uri, care s-au materializat prin proiectare și execuție.

electroprecizia-tools-1

Deşi compania s-a înfiinţat în 2009, datorită rezultatelor și încrederii clienților noștri am devenit unul dintre principalii jucători din industria producătoare de piese turnate sub presiune și a celor de injecție mase plastice, atât pe piața internă cât și pe piața externă, prin aplicarea experienței dobândite pe parcursul celor 85 de ani și prin implementarea tehnologiilor noi apărute în industrie.

Istoria și tradiția au fost completate în ultimii ani cu investiții importante în retehnologizare cât și implementarea de noi tehnologii, menite să răspundă oricărei cereri venite din partea partenerilor de afaceri. Toate aceste investiții au permis diversificarea gamei de scule dispozitive și verificatoare (SDV-uri) proiectate și executate: matrițe turnare sub presiune (TSP), matrițe injecție mase plastice (IMP), ștanțe de precizie, o mare diversitate de dispozitive și verificatoare, matrițe și scule pentru industria alimentară și farmaceutică, diverse confecții metalice și orice tip de prelucrări metalice.

Compania are astăzi un complex portofoliu de clienţi importanți, atât din România cât şi din Europa (Spania, Italia, Franța, Danemarca, Marea Britanie, Germania).

Electroprecizia Tools Production parte integrantă din grupul ELECTROPRECIZIA HOLDING, este specializată în proiectarea şi execuţia de:
• Matrițe pentru realizarea pieselor din aluminiu turnate sub presiune (TSP)
• Matrițe pentru realizarea pieselor din aluminiu turnate gravitațional
• Matrițe injecție mase plastice (IMP)
• Ștanțe progresive
• Ștanțe debavurare piese aluminiu
• Ștanțe decupare – perforare
• Ştanţe pentru ambutisat & îndoit
• Dispozitive de masură şi control / Calibre;
• Dispozitive de montaj
• Dispozitive pentru prelucrări

Oferim clienților noștri soluții complete și inovatoare, bazate pe ultimele tehnologii.

process-TP
La sfârșitul anului 2020 Electroprecizia Tools Production a început un parteneriat cu un lider în industria producătoare de scule electrice profesionale, continuând în paralel proiectele de dezvoltare a motoarelor electrice produse de Electroprecizia Electrical Motors, motoare care sunt din ce în ce mai căutate pentru o gamă diversificată de aplicații finale.

Un alt important colaborator din portofoliul companiei este Groupe Renault _ Dacia Pitești, unde prin promptitudinea și calitatea produselor livrate, am reușit să consolidăm cu succes an după an acest parteneriat.

Electroprecizia Tools Production este orientată pe eficientă și îmbunătățire continuă, pentru a ne menține mereu un nivel înalt de calitate și competitivitate. Programele specifice de proiectare AutoCAD, SolidWorks, SolidCam ne asigură acuratețea proiectelor și susțin un înalt nivel de profesionalism.


electroprecizia-tools-3 Compania este certificată ISO 9001, ISO 14001 şi ISO 18001 de către Lloyd's Register Quality Assurance.

 

 

Strategia companiei ELECTROPRECIZIA TOOLS PRODUCTION pentru următorii 3 ani vizează prioritar extinderea capacității de prelucrare, accesarea de noi tehnologii și optimizarea proceselor interne de producție.

Conceptele de precizie, loialitate, perseverență și flexibilitate sunt principalele valori ce caracterizează activitatea societăţii şi caracterul parteneriatelor pe care le încheiem, pentru că ele să devină parteneriate pe termen lung, cu beneficii bilaterale.