News CCI Brasov

De la micii producători direct sub bradul tău!

(3 voturi)
De la micii producători direct sub bradul tău!

Membrul CCI Brașov -  Băcănia lui Tomiță oferă posibilitatea achiziționării de vouchere cadou, valoarea acestora fiind stabilită de client, beneficiarii acestora având posibilitatea de a-și aleage în decursul unui an produse din băcănie (Brașov și Râșnov),dar și coșuri cadou gourmet pentru toate categoriile de buget, inclusiv coșuri personalizate.

Anul 2021 a fost și este în continuare un an plin de provocări pentru mediul de afaceri, unde societățile comerciale, indiferent de dimensiunea lor, sunt nevoite să se adapteze la situația determinată de criza sanitară.

Piața muncii, continuă să fie și ea o provocare, însă, conform codului fiscal, companiile sunt în continuare avantajate în relația cu angajații, iar pachetele de beneficii pentru angajați s-au diversificat masiv în ultimii ani, marcând pe de o parte deschiderea și schimbările de mindset din companii, dar și noile nevoi ale angajaților. Piața evoluează, tehnologia schimbă lumea, nevoile de azi nu mai sunt cele de ieri și deci și beneficiile pe care le oferim angajaților noștri trebuie să se adapteze.

Presiunea pe creștere salarii este mult mai scăzută decât în perioada 2018 - 2019, însă satisfacția angajaților ține inclusiv de bonusuri, prime, cadouri oferite de companii - un obicei in mediul corporate. Din punct de vedere fiscal, angajatorii au unele avantaje atunci când înregistrează în contabilitate anumite bonusuri și cadouri, beneficii neimpozabile (fără taxe și impozite pentru valorile respective).

Prezentăm mai jos categoriile de astfel de beneficii ce pot fi acordate angajaților și detalii relevante, indiferent că ne referim la prime în bani, coșuri cadou gourmet și alte tipuri de cadouri corporate, tichete cadou-vouchere.

Banii și cadourile, inclusiv vouchere și coșurile cadou, oferite de firme angajatilor, cât și cele oferite în beneficiul copiilor minori ai salariaților, cu ocazia Crăciunului, Paștelui, zilei de 1 iunie și a sărbătorilor similare ale altor culte religioase recunoscute în România, sunt neimpozabile, dacă valoarea acestora nu depășește 150 lei. Limita se aplică pentru fiecare beneficiar în parte, pentru fiecare ocazie de mai sus. Genul feminin are un avantaj in plus: salariatele pot primi cadouri de aceeași valoare și cu ocazia zilei de 8 martie, Ziua Internațională a Femeii. Evident, angajatorii pot oferi si cadouri de valoare mai mare, dar partea care depaseste limita de 150 lei reprezinta venit impozabil din salarii.

Tot mai multe firme aleg să ofere angajaților coșuri cadou de Crăciun cu produse românești, artizanale, produse de la mici producători, oferind astfel posibilitatea micilor producători să ajungă pe masa.

De cele mai multe ori, companiile reușesc să impresioneze placut, atât angajații, cât și colaboratori, parteneri de afaceri fie ei români sau străini, clienți și în alte relatii de protocol, prin unicitatea coșului gourmet, oferind astfel experiente memorabile prin gusturi și arome exclusiviste.

La Băcănia lui Tomiță avem vouchere cadou cu valoare stabilită de client, unde angajații au posibilitatea să-și aleagă în decursul unui an produse din băcănia noastră (din ambele locații Brașov și Râșnov), dar și coșuri cadou gourmet pentru toate categoriile de buget ale firmelor, coșuri personalizate individual pentru fiecare client în parte.

La noi, nici un coș nu seamă cu altul, fiecare ofertă fiind cu produse diferite, oferind astfel posibilitatea fiecărui producător mic să fie prezent în cadourile create de noi.

În perioada sărbătorilor de iarnă cele mai cerute produse sunt vin, cozonaci, cafea, ciocolată și turtă dulce (personalizată cu logo sau cu motive de iarnă), dar și coșuri cu bunătățuri pentru masa de Crăciun care pot fi și livrate la domiciliu clientul în coș de răchită (tobă, cârnați, caltaboș, racitură, jumări, vin, cozonaci, pâine de casă, cam tot ce este nevoie pentru o masă îmbelșugată de Crăciun).

Pentru o buna organizare, comenzile se pot da până la începutul lunii decembrie, atât de companii cât și de persoane fizice.

Informații suplimentare la www.bacanialuitomita.ro

bacania-lui-tomita-poza

Contact: Magazin: Str. Camil Petrescu 3C cartier Coresi Brașov

Telefon: 0735 522 442

Program: Luni-vineri 11:00 -19:00.