News CCI Brasov

Problematica gestionării pădurilor

(0 voturi)
Problematica gestionării pădurilor

Problematica gestionării pădurilor ca sursă de materie prima valoroasa pentru industria nationala, a devenit o forma de dezbatere publică în societate, fiind implicate ONG-uri din mediu, asociaţii patronale, politicieni, reprezentanţi ai presei şi o mare parte a societăţii. 

Pentru că această resursă naţională trebuie să fie valorificată superior în ţară pentru a conserva locurile de muncă şi pentru asigurarea vieţii economice a unor comunităţi care sunt aproape dependente de industrializarea lemnului, considerăm necesară implicarea CCI Brașov ca organizaţie reprezentativă a mediului de afaceri judeţean în argumentarea, susţinerea şi promovarea unei politici sustenabile a lemnului.

În acest sens va rugăm să ne trimiți opinia dvs. prin completarea chestionarului. Menționăm că răspunsurile vor fi centralizate și transmise către CCIR- în așa fel încât materialul de sinteză ce va rezulta să fie înaintat Guvernului, Parlamentului şi instituţiilor interesate. De asemenea, acest document va fi făcut public pe toate canalele media.