News CCI Brasov

Greens Business Index 2015

(0 voturi)
Greens Business Index 2015

Membrii CCI Brașov se pot înregistra GRATUIT în Greens Business Index 2015, barometrul responsabilității față de mediu a companiilor din România. 

Green Business Index 2015 este un proiect dezvoltat în parteneriat cu The Royal Norwegian Society for Development și finantat de guvernul Norvegiei, fiind singurul instrument gratuit de evaluare a performanței de mediu conform ISO 14031, mecanism de monitorizare a inițiativelor verzi din sectorul de afaceri românesc și un mijloc de asistență de formare pentru îmbunătățirea performanței de mediu.

În perioada 2 aprilie-31 iulie 2015, membrii CCI Brașov sunt invitați  să se înregistreze gratuit pe website-ul proiectului, www.gbindex.ro și să completeze setul de șapte chestionare, în funcție de sectorul de activitate căruia aparțin.

Datele furnizate de către companii în urma înscrierii în Green Business Index vor fi analizate de către o echipa de experți independenți iar în urma interpretării datelor, va rezulta clasamentul companiilor responsabile față de mediu din România.

Pentru mai multe detalii, persoana de contact este dna. Cristina Mihai, Directorul Departamentul Relații cu Membri din cadrul CCIR, telefon 021.319.1885; e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .