News CCI Brasov

Consultare publică privind Inițiativa Start-Up

(0 voturi)
Consultare publică privind Inițiativa Start-Up

Vă invităm să participați la consultarea publică privind Inițiativa Start-Up. 

Deadline: 30/06/2016.

Obiectivele consultării: feedback direct al oamenilor de afaceri , inclusiv start-upuri, în vederea îmbunătățirii mediului pentru start-upurile din Europa.  http://ec.europa.eu/growth/tools-databases/newsroom/cf/itemdetail.cfm?item_id=8723

Introducere: recenta Startegie Unică de Marketing este elementul principal al politicii Europene pentru a stimula creșterea economică și a crea noi locuri de muncă în Europa.
Comisia va angaja toți jucătorii relevanți pentru a proiecta Inițiativa Start-Up cu scopul de a îmbunătăți mediul pentru stratupurile Europene și creșterea rapida a companiilor.

Informațiile acestei consultări vor ajuta la identificarea posibilelor soluții și proiectarea noiilor politici și/sau măsurilor de susținere la nivelul UE cât și a Statelor Membre pentru a răspunde nevoilor de start-up-uri "pe tot parcursul ciclului lor de viață", pentru a crea o serie de întreprinzători dispuși să o ia de la capăt în caz de eșec, să reinvestească când au success și să sprijine un ecosistem antreprenorial sănătos pe tot parcursul.

Chestionarul urmărește ciclul de viață al unei companii și este împărțit în trei părți:
Stand-up phase când indivizi sau grupuri au atitudinea și competențele antreprenoriale necesare pentru crearea unei companii noi
Start-up phase când resursele sunt mobilizate și cerințele de reglementare îndeplinite pentru a începe o nouă companie
Scale-up phase când companii de succes își extind afacerile către noi piețe sau în domeniul inovativ.

Există și Exit phase când proprietarii de afaceri sau un investitor decide să retragă o investiție existentă prin vânzare sau fuziune cu un mare jucător industrial de pe piață (fuziune și achiziție), vânzări secundare către terțe părți sau oferte publice inițiale (IPOs).

Chestionarul conține întrebări referitoare la fiecare fază din viața unei companii, furnizând exemple de politici sau măsuri suport pentru deținători, pentru a reflecta și împărtăși cunoștințele și experiența lor pentru o politică mai bună.

Inainte de începerea completării vă rugam citiți Glossary of terms.

Acest document a fost proiectat si realizat DOAR cu scopul informării și consultării. Nu a fost adoptat și nici aprobat de Comisia Europeană. 

Domeniul 
Piața internă, industrie, antreprenoriat și IMM-uri.
Grup țintă
Autoritățile Statelor Membre la toate nivelurile, organizații de business, antreprenori, companii, mediu academic, centre de cercetare.
Perioada consultării
31.03-30.06.2016

Aici: online chestionar. La dispoziția dvs. :  Specific privacy statement


Acest chestionar este disponibil în limba engleză și urmează a fi disponibil și în alte limbi oficiale ale UE.

In scopul asigurării transparenței, organizațiile sunt invitate să furnizeze informații cu character public despre ele prin înregistrarea în Transparency Register și să subscribe Codului de Conduită.