News CCI Brasov

Atelier gratuit la Brașov, pentru persoane cu vârsta peste 60 ani

(0 voturi)
Atelier gratuit la Brașov, pentru persoane cu vârsta peste 60 ani

Aveți peste 60 de ani și vreți să fiți parte a comunității virtuale? Vă așteptăm la Atelierul gratuit!

În perioada 23-24 iunie 2016, la Brașov va avea loc atelierul gratuit “Cum îmi fac un profil de Facebook?”, destinat persoanelor cu vârsta peste 60 ani. Activitatea este organizată de cadre didactice universitare ale Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul S.N.S.P.A, București, și va avea loc la Camera de Comerț și Industrie din Brașov. Într-un mediu relaxat și cu asistența unor traineri, participanții vor avea ocazia să își creeze cont de utilizator pe rețeaua socială Facebook, putând astfel să ia legătura cu prieteni și cunoștințe și să urmărească pagini și teme de interes.

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, este important să ținem pasul cu schimbările din jurul nostru, iar echipa organizatoare consideră că noile tehnologii (calculatoare, tablete, smartphones) și rețelele sociale precum Facebook pot fi folosite cu success de persoane din orice categorie de vârstă. Evenimentul face parte dintr-un proiect de cercetare mai amplu, care presupune o serie de ateliere în trei orașe ale țării (Bucureşti, Brașov, Bacău). Primul atelier a avut deja loc în București, la finalul lunii mai 2016.

Timp de două zile, participanții vor lucra împreună pentru a-și crea un profil pe rețeaua socială Facebook, vor învăța setările esențiale ale contului, vor trimite mesaje, învăța să urmărească pagini de interes și vor realiza postări pe pagina proprie. În plus, echipa proiectului va căuta să exploreze și să discute cu participanții felul în care folosim tehnologia, fiecare persoană putând împărtăși povești amuzante legate de dispozitivele de comunicare folosite de-a lungul vieții.

Durata atelierului este de două zile (23-24 iunie), cca. 4 ore/zi, incluzând pauzele de cafea și de prânz oferite de organizatori; este necesară participarea în ambele zile. Pentru înscrieri, echipa proiectului vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0730.861.815. Există zece locuri disponibile, destinate persoanelor cu vârsta peste 60 ani. Reamintim că participarea este liberă. Proiectul este finanțat de UEFISCDI, prin Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, PN-II-RU-TE-2014-4-0429.


Pentru informaţii suplimentare:
Ioana Schiau
Facultatea de Comunicare și Relații Publice
Școala Națională de Studii Politice și Administrative
telefon: 0730 861 815
e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.