News CCI Brasov

Consultare IT

(0 voturi)
Consultare IT

Vă facem cunoscută inițiativa Comisiei Europene de a realiza o consultare publică privind o evaluare a potențialelor efecte produse de introducerea unor măsuri de eficiență energetică și eficiență a resurselor în proiectarea și producerea serverelor și echipamentelor de stocare a datelor din întreprinderi.

Camera de Comerț și Industrie Brașov, prin Centrul Eterprise Europe Network, vă face cunoscută inițiativa Comisiei Europene de a realiza o consultare publică privind o evaluare a potențialelor efecte produse de introducerea unor măsuri de eficiență energetică și eficiență a resurselor în proiectarea și producerea serverelor și echipamentelor de stocare a datelor din întreprinderi.

Tema consultării: ”Ecodesign for enterprise servers and data storage devices”.
Consultarea a fost generată cu scopul de a colecta informații specifice privind rolul IMM-urilor și importanța pe piața a serverelor si echipamentelor de stocare a datelor din întreprinderi și de a aduce în atenția acestora aspectele legate de impactul acestor echipamente asupra mediului (ex. consumul de energie, reciclarea). 
Răspunsurile furnizate de întreprinderi, prin intermediul chestionarului, va contribui la formularea propunerii de politici a Comisiei Europene.

Va rugăm să aveți amabilitatea ca până în data de 28.06.2016, să ne trimiteți chestionarele completate pe adresa  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.   sau vă așteptăm la sediul CCIBV, pentru informații suplimentare.